Gümüşhane

14 Mart Tıp Bayramı mesajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
14 Mart Tıp Bayramı mesajları
Abone ol
Gümüşhane'de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. NECİP YEMENİCİ

“Önce insan anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin daha kaliteli ve daha etkin sağlık hizmeti alması büyük bir önem arz etmektedir. Çağın gereklerine uygun olarak inşa edilen hastaneler, modern tıbbi cihazlar, nitelikli personeli ve insan odaklı hizmet anlayışı ile birlikte sağlık hizmetlerimiz standartların ötesine ulaşmıştır.

Bu bağlamda Gümüşhane'miz yeni Hastanemizin hizmete açılmasıyla vatandaşımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunumunda önemli bir misyonu üstlenmiştir.

Nitelikli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmak amacıyla tüm sağlık çalışanlarımız her türlü felaket ve zorluk karşısında büyük bir azim ve özveriyle hizmet etmeye her zaman olduğu gibi devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu deprem süreci başta olmak üzere insan sağlığının tehlikeye girdiği her alanda büyük bir gayret ve özveri ile mesleğini icra eden hekimlerimiz başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart tıp bayramını kutluyorum.”

SAĞLIK-SEN ŞUBE BAŞKANI ENGİN KARABULUT

"Sağlık Çalışanlarımız Dün Olduğu Gibi Bugün de Yarın da İnsanımızın Umududur

Her türlü zorlu şartta canla başla çalışan isimsiz kahramanlarımız, toplumun sağlığı için;

Uykusundan vazgeçti. 

Çocuğundan vazgeçti. 

Ailesinden vazgeçti.

Canından vazgeçti.

Ama amacı insanı yaşatmak olan kutsal mesleğinden asla vazgeçmedi.

Şiddet görürken vazgeçmedi. 

Selde vazgeçmedi. 

Yangında vazgeçmedi.

Pandemide vazgeçmedi.

Depremde vazgeçmedi. 

Hemşiresinden doktoruna, 112 çalışanından tıbbi sekreterine, teknikerinden hizmetlisine vefakar ve cefakar sağlık çalışanlarının tamamı, vazifelerini büyük bir sorumluluk ve çok yüce bir kutsiyetle yerine getirmektedir.

Sağlık ordumuz, ülkemizin ve milletimizin en karanlık günlerinde; fedakarlıklarıyla, özverileriyle ve vicdanlarıyla her zaman insanımıza umut oldu.

Bu umudu, en son yaşanan depremlerde yine gördük.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yaşanan büyük yıkımda, tüm sağlık çalışanlarımız büyük bir sorumlulukla ve insanüstü bir çabayla yaraları sarmaya çalıştı. Enkazın başında, sahra hastanelerinde, köy köy, mahalle mahalle insanımıza şifa dağıttı. 

Tüm Türkiye’ye büyük acı yaşatan depremlerde, sağlık camiası olarak büyük kayıp yaşadık. Yüzyılın felaketinde hayatını kaybeden 448 sağlık çalışanımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun. 

Fedakarlıkları, alın terleri, mücadeleleri, canlarını ortaya koyarak çalışmaları, sağlık çalışanlarının nasıl bir hizmet verdiklerinin açık bir göstergesidir. 

Bu nedenle diyoruz ki sağlık çalışanlarımız dün olduğu gibi bugün de yarın da insanımızın umududur.

Her türlü zorlu şartta, mesleğini büyük bir özveriyle yerine getiren sağlık çalışanlarının bu 14 Mart’ta tek sevinci, sağlıkla uğurladıklarının YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEMEDİR!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zigana açılış için gün sayıyorÖnceki Haber

Zigana açılış için gün sayıyor

Özel çocuklar depremzede çocuklar için bez bebek yapıyorSonraki Haber

Özel çocuklar depremzede çocuklar için b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar