Gümüşhane

Ağaç müracaatını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağaç müracaatını yaptı
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı iken istifa eden Bedri Ağaç, 14 Mayıs’ta yapılacak 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz Aralık ayında 7 yıldır sürdürüğü CHP Gümüşhane İl Başkanlığı görevinden milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Ağaç, bugün parti genel merkezine giderek müracaatını yaptı.

Parti Genel Merkezine giderek bugün itibariyle müracaatını yapan Ağaç, yaptığı açıklamada, “Bu süreçte aday adaylığı için başvuracak olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Millet ittifakını oluşturan partilerimize adaylık başvuru sayısının artması bizleri memnun edecektir. Hep birlikte Millet İttifakını Gümüşhane'de' birinci yapacak ve mutlaka en az bir milletvekili kazanacak, Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu da 13.ncü Cumhurbaşkanımız yapacağız” dedi.

Bedri Ağaç kimdir?

Gümüşhane'de 1966'da dünyaya geldim. İlk ve orta öğrenimimi Gümüşhane'de tamamladım. Sonra sırasıyla Kuleli Askeri Lisesi, Kara Harp Okulu ve Kara Kuvvetleri Ulaştırma Okulunu bitirdim. 20 yıl süre ile TSK Kara Kuvvetlerinde; Takım, Bölük, Tabur ve Kıt'a komutanlığı, Ankara'da MSB Servis Ulaştırma Birlik Komutanlığı Ulaştırma Okulu ve Lojistik Yönetim Okulu'nda öğretmenlik, Kolordu Karargahları ve NATO Karargahında, Plan subaylığı gibi görevleri başarıyla icra ettim. Yaklaşık olarak 3 yıl yurt dışında çeşitli görevlerde bulundum. ABD ve Almanya'da eğitim aldım. ABD’de Virginia TEC. Üniversitesine bağlı ALMAC’da (Army Logistic Manegement Collage) (Ordu Lojistik Yönetim Koleji) Üst Düzey Ulaştırma ve Lojistik Yönetim ve Yönetim Organizasyon alanında Yüksek Lisansı Eğitimi aldım ve bu eğitimi Olağanüstü Başarı ile tamamladım. Amerika, Almanya, Fransa, İspanya İtalya, Belçika, Hırvatistan. Bosna, Kosova ve Ukrayna’da çok sayıda uluslararası tatbikat, toplantı, seminer ve çalışmaya katıldım. Hırvatistan'da bir yıl süre ile Gümrük ve Ulaştırma Komutanı olarak görev yaptım, bu görevde; Kara, Hava ve Deniz Ulaştırma Koordinatörü olarak başarı ile görev yaptım. TSK için Ulaştırma Planlama ve Yönetimi, Trafik Yönetimi adlı kitaplarını ve onlarca makale yayınladım. Şerefle ve onurla hizmet ettiğim Türk Silahlı Kuvvetlerinden, hizmet süremi tamamlamayı müteakip YARBAY rütbesi ile kendi isteğimle emekli oldum. Çok iyi derecede İngilizce, orta düzeyde Almanca ve Boşnakça biliyorum. Evli ve bir çocuk babasıyım.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cansız müracaatını yaptıÖnceki Haber

Cansız müracaatını yaptı

Muammer Kurt adaylık başvurusu yaptıSonraki Haber

Muammer Kurt adaylık başvurusu yaptı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar