Gümüşhane

ArzularKabaköy’de mutlu son

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ArzularKabaköy’de mutlu son
Abone ol
Gümüşhane’nin merkeze bağlı tek belde belediyesi olan ArzularKabaköy Beldesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı. Buna göre memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçilere yüzde 40, personel işçilerine yüzde 60 zam yapıldı.

Belediye ile sendikalar arasında gerçekleşen toplu iş sözleşme anlaşmalarının imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, “Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için hizmet üreten çalışanlarımızın emeğinin karşılığını alması için çalışıyoruz” dedi.

Her işçinin emeğinin karşılığını alması, belediyenin mali durumuna göre verilebilecek en yüksek ücretin ödenmesi konusunda hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden Tanış, “2019 yılında göreve geldiğimizden itibaren Belediye olarak Milliyetçi Hareket Partisi yerel yönetim misyonu olan üretken belediyecilik misyonu ile çalışmaya gayret gösterdik. Göreve geldiğimizden itibaren bütçemiz ve gerçekleşme oranları: 2019 yılı bütçemiz: 3.220.106,00 TL Gerçekleşen Bütçe: 4.822.798,00 TL %150, 2020 yılı bütçemiz: 4.170.126,00 TL Gerçekleşen Bütçe: 6.242.453,00 TL %150, 2021 yılı bütçemiz: 5.043.022,00 TL Gerçekleşen Bütçe: 9.040.252,00 TL %170. Yukarda verdiğimiz bütçe rakamlarından da anlaşılacağı üzere Belediye gelirlerimizi artırarak bir taraftan beldemizde üretken belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza ara vermeden devam ederken hiçbir çalışanımızı mağdur etmeden emeklerinin karşılığı olan ücreti en üst seviyeden vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Çetin Rıza Tanış, “Görev süremizce yapmış olduğumuz tüm sözleşmelerde Belediyemizin mali durumu ve çalışanlarımızın bu mali durum içinde alması gereken en yüksek seviyeyi işçimize esirgemeden veriyoruz. Bizim asıl görevimiz vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için yatırımlar yapmak. Bu nedenle gider bütçemizin belli oranı yatırımlar için ayrılmıştır. Hizmetin ana aktörü, alın teri ile çalışan işçilerimizin haklarını vermek, onların ekonomik ve sosyal yaşamını en üst seviyeye çıkarmak için de olağanüstü çaba harcıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlara rağmen onları ve bizleri mutlu eden verebileceğimiz en üst rakamda anlaştık. Bu kapsamda memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçi maaşlarına %40 zam yaparken, personel işçi maaşlarına da %60 zam yaptık. Çalışanlarımızın alın terinin karşılığı, hak ettiği maaşını alabilmesi bizim için çok değerli. Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Beldemizde, Arzularkabaköy Belediyesi ailesi olarak vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için Partimizin üretken belediyecilik misyonu bütüncül yaklaşım-birlikte yönetim anlayışı ile çalışmaya, hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bekle bizi birinci ligÖnceki Haber

Bekle bizi birinci lig

Turkovac Gümüşhane’deSonraki Haber

Turkovac Gümüşhane’de

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar