Gümüşhane

Ateş’ten seçmene sandık mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ateş’ten seçmene sandık mesajı
Abone ol
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Ateş, Pazar günü yapılacak seçimlerle 5 yıl boyunca Gümüşhane’nin Şehr-ül Emin’i olacak Belediye Başkanını seçeceklerini belirterek seçmenlerine sandık mesajı verdi.

Ateş, yayımladığı mesajında sandık başına gidip oy kullanan vatandaşlardan şu kriterlere dikkat etmelerini istedi: “Seçeceğiniz Belediye Başkanı şeffaf olacak mı? Seçeceğiniz Belediye Başkanı tüyü bitmemiş yetimin hakkını sonuna kadar koruyabilecek mi? Şehrimizde yaşayan Vatandaşlarımızın dertleri ile dertlene bilecek mi? Hiç kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan eşit bir şekilde hizmet edebilecek mi? Şehrimizde yapılacak hizmetleri öncelik sırasına göre yapabilecek mi? Geleceğimiz olan çocuklarımızın torunlarımızın gelişimini sağlayacak imkanlar sağlayabilecek mi? Bizleri büyütüp bugünlere getiren büyüklerimizin son demlerinde onları rahat ettirebilecek mi? 5 yıl boyunca bizlere emanet edilen ülkemizin dört bir tarafından gelen gençlerimize burada gerekli hizmetler verilebiliyor muyuz? Ve giderken buradan bir Gümüşhane sevgisiyle uğurlayabiliyor muyuz?”

“Bugün sizlere vaat edilen çoğu işler bugünkü ekonomik ortamda ve Belediye imkanları ile yapılacak işler değildir”

Doğup büyüdüğü memleketine hizmet etmek istediğini kaydeden Ateş, “Sizler beni tanıyorsunuz. Ben de bu Harşit vadisinde yaşayan herkesi çok iyi tanıyor ve sıkıntılarını biliyorum. Rahmetli Mustafa Canlı ile 10 yıl Belediye’de görev yaparak hem belediyeciliği iyi biliyorum hem de insanımızın gönüllerine hitap etmeyi biliyorum. Ben bugüne kadar sizlere karşı hep açık oldum. Hiçbir zaman yapamayacağım şeyleri sizlere vaat etmedim, etmeyeceğim. Sizlere açık ve dürüst oldum. Çünkü bugün sizlere vaat edilen çoğu işler bugünkü ekonomik ortamda ve Belediye imkanları ile yapılacak işler değildir. Ömrümüz olursa 5 yıllık süre bir su gibi akıp gider ama bugün fütursuzca verdiğimiz sözler yarın yüzümüze vatandaşlar tarafından şamar olarak geri döner” diye konuştu.

Türkiye’nin bugünkü sıkıntılarından sorumlu olan Cumhur İttifakının bileşenleri olduğunu ve bugün onların kurtarıcı gibi durduklarını savunan Ateş, “Bugün emekli aldığı maaşla açlığa mahkum edildi ise, vatandaşım geçinemiyorsa bunun müsebbibi Cumhur İttifakının iki ortağıdır. Bugün ülkemiz bu durumdaysa bunun sorumlusu sadece AK Parti değil MHP de sorumludur. Bugün AK Parti belediyesinin alternatifi MHP olamaz. Dün bulunduğu makamlarda sus pus olanlar o Belediyeyi yönetemezler. Yönetirse bu ili en iyi bilen İYİ’ler yönetir...  Değerli vatandaşlarım bu kriterleri göz önüne alarak oy kullanmanızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.

“Sakın bizlerin yüzünden birbirinizi kırmayın, birbirinizi üzmeyin biz siyasiler yarın iyi oluruz sizler birbirinizi kırdığınızla kalırsınız”

Ateş, Gümüşhane’de yaşadıklarını ve her gün birbirlerini gördüklerini belirterek, “Siz değerli seçmenlerim sakın bizlerin yüzünden birbirinizi kırmayın, birbirinizi üzmeyin biz siyasiler yarın iyi oluruz sizler birbirinizi kırdığınızla kalırsınız. Bu seçimlerin beldelerimize, ilçelerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olması dileğiyle her kese hayırlı ramazanlar dilerim” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç Öğretmen Hayata TutunamadıÖnceki Haber

Genç Öğretmen Hayata Tutunamadı

Ağaç: Gümüşhane milliyetçiliği yapınSonraki Haber

Ağaç: Gümüşhane milliyetçiliği yapın

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar