Gümüşhane

Bargello Gümüşhane açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bargello Gümüşhane açıldı
Abone ol
Dünyada 20, Türkiye’de 200’ü aşkın şubesi bulunan Bargello Parfüm firmasının Gümüşhane şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Genç ve kadın girişimci Dilek Çimen Kara tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde açılan işletme için tören düzenlendi. İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık’ın duasının ardından kesilen kurdele ile açılış gerçekleştirildi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane’nin neyi meşhur dendiğinde ilk akla gelenin insanları olduğu belirterek, “Kızıma her zaman ticaretin onda 9’u cesarettir dedim. O 10’da 10’u cesaret dedi ve zor günlerde bu işyerini açtı. 7 yıldır Gümüşhane Belediye başkanlığı görevini yapıyorum. Bu görev süresince de her açılan işyerinde aynı heyecan ve gururla buradaki esnafımızın güzel iş yapmasını, başarılı olmasını istedim ve hep destek oldum, olmaya devam edeceğim. Hayırlı olsun” dedi.

Törene katılan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay ise genç ve kadın girişimci Dilek Çimen Kara’nın Gümüşhane’ye kazandırdığı uluslararası bir markayla kente hizmet etmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, “Bugün bizim ihtiyacımız olan girişimci ve kadın girişimcilere bir örnek ve rol model olan Dilek kızımızın açtığı bu işyeriyle Gümüşhane’de insanımızın ihtiyacı olan güzel kokularla, güzel düşüncelerle, güzel gülümsemelerle bize rekabetçi fiyatlarla hizmet edeceğine benim güvenim tamdır. Butik ama kaliteli ürün satan, kaliteli bir hizmet veren yer olduğuna ben şahidim. Başka şehirlere ihtiyaç duymadan ihtiyaçlarımızı kendi komşularımızdan, kendi şehrimizden kendi ilçe ve beldemizden temin etmek aynı zamanda Gümüşhanelilerin ve Gümüşhane’de yaşayan herkesin insani sorumluluğudur. Biz birbirimize lazımız” diye konuştu.

"Gümüşhane Bargello kokacak"

Genç ve kadın girişimci Dilek Çimen Kara ise Gümüşhane’de bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirterek, “Bu zorlu süreçte biz kadınlar olarak daha cesaretli adımlar atmalıyız. Bu nedenle böyle bir girişimle normalleşme sürecine de bismillah demiş oluyoruz. Memleketimize hizmet için ticari yaşamın canlanması, insanımızın uluslararası standartlarda hizmet alabilmesi için çalışmalara gayretle devam edeceğiz. Koku kadın erkek birçok insanın önemsediği bir prestij ürünü. Bizde Bargello firmasıyla birlikte uluslararası alanda ün yapmış kokuların karakteristiğini kullanarak çok daha ucuza kaliteli parfümleri müşterilerimize sunuyoruz. Gümüşhane Bargello koksun istiyoruz. Kokularımız kalıcılık ve koku kalitesi noktasında çok iyi üretilmiş ürünler. Dünyada 20 ülke ile birlikte 200 noktada insanlar bu kokuları kullanıyor. Aynı zevki Gümüşhanelilere de yaşarmak istedik. Ev kokuları, odak kokuları, kadın, erkek ve bireysel kokularımızı denemek için bütün Gümüşhaneli hemşehrilerimizi mağazamıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Caddesinde gerçekleştirilen törene ilçe ve belde belediye başkanları ve davetliler katıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Canlı ailesinin anne acısıÖnceki Haber

Canlı ailesinin anne acısı

Başkan Çimen güven tazelediSonraki Haber

Başkan Çimen güven tazeledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar