Gümüşhane

Başkan Çimen: AK Parti dolu dizgin zafere koşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çimen: AK Parti dolu dizgin zafere koşuyor
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen: “Çalışmalarla küskünlükleri, dargınlıkları sıfıra indirgedik. Köse’sinden Kelkit’ine, Şiran’ından Kürtün’üne, Torul’undan merkezine hiçbir yerde hiçbir sıkıntımız yok. Biz 2’de 2 değil, 2’de 5 yapıyoruz. AK Parti dolu dizgin zafere koşuyor” dedi.

Gümüşhane’de AK Parti İl Başkanlığı tarafından 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için 'Sandık kurulu üyeleri ve müşahit eğitim toplantısı' düzenlendi.

Atatürk Kültür merkezinde düzenlenen toplantıda AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Hukuk ve Eğitim işleri Sorumlusu Av. Ali Haydar Dereli tarafından sandık görevlileri ile müşahitlere “sandık” eğitimi verildi. 

Eğitime katılan Belediye Başkanı Ercan Çimen, burada yaptığı konuşmada, milletvekili adayları Celalettin Köse’ye ve Ünal Yılmaz’a çıktıkları yolda başarılar diledi.

Köse’nin 8 yıldır il başkanlığı yaptığını anımsatan Çimen, kendisinin işin cefasını çektiğini ve partide çok emeği olduğunu söyledi.

Köse için “Tarlada izi var, harmanda da yüzü olacak.” İfadelerini kullanan Çimen, şöyle devam etti: “21 yıllık AK Parti iktidarlarında buradaki dava arkadaşlarımızın çalışmaları var. O hasadı inşallah hep birlikte yapacağız. Ben her zaman onun (Celalettin Köse) yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Bu hikayeyi hep beraber yazdık. Allah buradaki birlik ve birlik ve beraberliğimizi daim etsin. 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti Gümüşhane’deki bütün seçimlerde hep galip geldi. Yalnızca 7 Haziran seçimlerinde bir yol kazası yaşadık. Bu kardeşlerimde bir aydır sahadayım. AK Parti’de bir seçim biter diğer seçim başlar. Çalışmalarla küskünlükleri, dargınlıkları sıfıra indirgedik. Köse’sinden Kelkit’ine, Şiran’ından Kürtün’üne, Torul’undan merkezine hiçbir yerde hiçbir sıkıntımız yok. Biz 2’de 2 değil, 2’de 5 yapıyoruz.”

“Allah’ın izniyle bölünmedik, daha çok kenetlendik”

Zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verecek bazı kişilerin milletvekili tercihini başka partilerden yana kullanacağına ilişkin cılız sesler duyduğunu bildiren Çimen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy veren herkesin başlarının tacı olduğunu ifade ederek, teşekkür etti.

Öte yandan Erdoğan’ın partisinin AK Parti olduğuna vurgu yapan Çimen, şunları kaydetti: “Bizim partimiz AK Parti. Bizim buradan güçlü bir şekilde çıkmamız lazım. Ben bunu hep insanın iki koluna benzetirim. Tek bir kolla olmaz. Bizim 2 kolumuzda olacak. Bizim her iki vekilimizi de Ankara’ya gönderip reisimizi cumhurbaşkanlığına partisini ise mecliste birinciliğe taşıyacağız. Adaylık için yerli dediniz; işte 2 adayımız da yerli. Her ikisi de dürüst ve çalışkan. Biz bunlara sahip çıkacağız. Bir oyu oraya verin, bir oyu buraya verin diye bir pazarlık olmaz. Hepimiz gideceğiz AK Parti’ye mührümüzü vuracağız. Biz bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep beraber Gümüşhane olacağız, Türkiye olacağız. Burada bir bütünlük var. Allah’ın izniyle bölünmedik, daha çok kenetlendik. Nefislerimizi ayaklarımızın altına aldık. Biz büyük fotoğrafa bakıyoruz. O fotoğraf çocuklarımızın torunlarımızın geleceği için çok önemli.”

“Kıskançlıklarından Zigana Tüneli’ni göremiyorlar”

Çimen, Gümüşhane’de birilerinin hayal bile edemeyecekleri işleri hep beraber başardıklarına işaret ederek, Zigana Tüneli’nin açılışına ilişkin bazı kişilerin yersiz çıkışları olduğunu söyledi.

Dertleri üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan ve memlekete faydası kendinden menkul bazı kişilerin devasa işleri küçük göstermek adına dedikoduya sığındığına işaret eden Çimen, şunları kaydetti: “Zigana Tünelinin açılışını yaptık. Bu dev bir eser. Küçük bahanelerle dev bir yatırım gölgelenmeye çalışıyor. Birbirimizin arasına fitne fesat sokarak bundan nemalanmaya çalışıyorlar. Yok Cumhurbaşkanı şunu demedi, yok bunu demedi. Bunlara takılıp kalmayalım. Kimse Zigana Tünelini küçümsemesin. Kıskançlıklarından Zigana Tüneli’ni göremiyorlar. Sayın vekillerimizle konuştuk, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Gümüşhane’ye getireceğiz ve o Zigana Tüneli’nden de beraber geçeceğiz.” 

“Seçim bir oyla kazanılıyor”

Av. Celalettin Köse ise, seçimin namusunun sandıklar olduğunu söyledi. Seçime 1 hafta kaldığını hatırlatan Köse, “Bundan sonra geçen her bir vakit telafisi imkânsız zamanlar. Bu nedenle her birinizin bundan sonraki günlerimizi saatlerimizi hatta dakikalarımızı bile çok verimli geçirmemiz gerekiyor” dedi.

Bir oyun seçime etkisine değinen Köse, şöyle devam etti: “Seçim bir oyla kazanılıyor. Ben hep söyledim yine söylüyorum. Biz Allah’ın izniyle 2’de 2 yapacağız. Cumhurbaşkanımızı da en güçlü şekilde Gümüşhane’den oy olacak. Ama asla rehavete kapılmadan seçimi bir oyla kazanacakmış gibi gayret göstereceğiz. Seçimin namusu sandıktır ve sandığın bekçileri de bizler ve sizler olacağız. Sandıklara sahip çıkmamız lazım. Biz 12 Nisan’dan beri inanınki günde 3-4 saatlik uykuyla ama asla 6 saate çıkmadan çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gümüşhane’nin 4 bir tarafındaki hemşehrilerimize ulaşmaya gayret ediyoruz. Ama eğer biz seçim günü başarısız olursak, çalışmalarımızı heba etmiş oluruz. Onun için Gümüşhane Merkez ilçede mahallelerimizde ve köylerimizde bu işe sahip çıkacak olan sizlersiniz.”

Bir kesimin Recep Tayyip Erdoğan gitsin de bu ülke gerekirse yerle yeksan olsun düşüncesinde olduğuna işaret eden Köse, “Tarihi boyunda Türk Milletinin düşmanlarıyla karşı karşıyayız. Terör örgütleriyle karşı karşıyayız. Onun için sabahın 7’siden de 7’sinden, 6’sındansa 6’sından akşam sandık sonuç tutanaklarını alana kadar o sandığın başından ayrılmamak hepimizin en önemli vazifesidir. Her birimizin gözüyle kulağıyla sandığa konsantre olmamız gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

SKM Başkanı Mihdat Uçan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere yönelik çalışmaların devam ettiğini kaydederek, “İl genelinde sandık eğitimlerimiz devam ediyor.  Bu hafta içesinde Şiran ve Köse ilçemizde eğitimlerimizi tamamladık. Bugünde Merkez ile Kelkit ilçelerimizdeki eğitimlerimizi yapıyoruz. Yorulmadan usanmadan, bıkmadan sabırla yolumuza devam ediyoruz. Herkesin bu işe sıkı sıkı sarılması gerekiyor.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arslan, milletvekili adayı Ünal Yılmaz'ı destekleyecekÖnceki Haber

Arslan, milletvekili adayı Ünal Yılmaz'ı...

Hediye AYDEMİR hakkın rahmetine kavuşmuşturSonraki Haber

Hediye AYDEMİR hakkın rahmetine kavuşmuş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar