Gümüşhane

CHP’de adaylar birleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’de adaylar birleşti
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane teşkilatının Pazar günü yapılacak il kongresinde adaylığını açıklayan Rıdvan Eryılmaz çekilerek mevcut başkan Bedri Ağaç’ı destekleme kararı aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane teşkilatının Pazar günü yapılacak il kongresinde adaylığını açıklayan Rıdvan Eryılmaz çekilerek mevcut başkan Bedri Ağaç’ı destekleme kararı aldı.

Hem mevcut başkan Bedri Ağaç hem de Rıdvan Eryılmaz’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı adaylık açıklamasının ardından parti içinde birlik ve beraberliği sağlamak adına basın toplantısı düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen toplantıda eski Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Eryılmaz, adaylıktan çekildiğini açıklarken, Ağaç ise Eryılmaz’a teşekkür etti.

Partililerinde hazır bulunduğu toplantıda konuşan CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, “Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor. Türkiye’nin birçok noktasında parti örgütlerimiz kongrelere tek listeyle girerek parti içi birlik ve beraberliği sağladı. Bu noktada daha önce adaylığını açıklayan Rıdvan Eryılmaz kardeşimiz bizimle görüşerek parti içi birlik beraberliği sağlamak adına adaylıktan çekildiğini bildirdi. Bu kararın ardından pazar günü gerçekleşecek kongremize CHP il örgütü olarak tek listeyle girmeyi kararlaştırdık. Gösterdiği onurlu ve özverili davranıştan dolayı Rıdvan Eryılmaz kardeşimize teşekkür ediyorum bu kararın partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

Rıdvan Eryılmaz ise daha önce pazar günü gerçekleşecek CHP Gümüşhane il kongresinde il başkanlığı için adaylığını açıkladığını hatırlatarak, “Bu süreçten sonra İl Başkanımız Bedri Ağaç ile görüşmelerimiz sonucunda, İl örgütümüzde ve partimizde birlik ve beraberliği sağlamak adına adaylıktan çekildiğimi bildirmek isterim. Bu kararın İl örgütümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyor yeni yönetime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Olağan kongre ve kurultay süreci kapsamında ilçe kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) 16 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Gümüşhane Kültür Merkezinde il kongresi yapılacak. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koronavirüs Salgını Sürecinde Çocuklara Nasıl Yaklaşılmalı?Önceki Haber

Koronavirüs Salgını Sürecinde Çocuklara...

CHP’de il kongresi yapıldı, Ağaç yeniden başkan olduSonraki Haber

CHP’de il kongresi yapıldı, Ağaç yeniden...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar