Gümüşhane

CHP’li Ağaç: Gümüşhane’yi Büyüteceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Ağaç: Gümüşhane’yi Büyüteceğiz
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, yaptığı açıklamada Çamoluk, Alucra ve Doğankent’i referandum yaparak Gümüşhane’ye bağlayacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Millet İttifakı’nın iktidarında Çamoluk, Alucra ve Doğankent’i referandum yaparak Gümüşhane’ye bağlayacaklarını, kapatılan tüm beldeleri tekrar açacaklarını ve Kale’nin belde olmasını sağlayacaklarını belirtti.

‘İktidar Partileri Ve Milletvekilleri Bu Sonucun Doğrudan Sorumlularıdır’

CHP’li Ağaç, Gümüşhane’nin Türkiye’de nüfusunun azalan tek il olduğunu belirterek iktidar partisine yüklendi. CHP’li Ağaç,  “Gümüşhane’miz geçen yıl tüm ülkede nüfusu azalan tek il oldu. Bu şehrin yaşam kalitesini artıramayan, yerel ve temel belediyecilik hizmetlerini bile doğru düzgün sunamayan Belediyeler; Turizmi bu ilde canlandıramayan;  insanların iş imkânlarını, gelirini, üretimi artıramayan; şehrin, tarım ve hayvancılığın kronikleşmiş sorunlarını çözemeyen ve insanlarına sahip çıkamayan İktidar Partileri ve milletvekilleri bu sonucun doğrudan sorumlularıdır.  Bu kadro; İkisu-Şiran Yolu ve Tersun Tüneli bir türlü tamamlanamazken, Kürtün-Tirebolu arası bölünmüş yolu ve Gümüşhane-Köse yolu ve tüneli projelendirilemezken, Köse ve Kürtün’de Adliyeler kapatılırken, Kürtün Silah Sanayi, Kibrit Fabrikası ve Un fabrikaları ve en son da Çağrı Merkezi kapatılırken, Trabzon-Gümüşhane-Erzincan Demiryolu Hattı; Rize- Bayburt-Erzurum Hattına kaydırılırken, yaylalarımız Komşu illerce adeta gasp edilirken, susuzluk çektiğimiz şehirde verimli ve bol kaynak sularımız komşu il tarafından adeta çalınırken, zincir mağazalar mantar gibi her köşede bakkal gibi şubeler açarak esnafımızı ezerken; hep sessiz kaldılar” dedi.

‘İktidar Partisi Şehrin Sürekli Kan Kaybetmesine Neden Oldu’

İktidar partisi ve temsilcilerinin ilgisizliğinin şehre sürekli kan kaybettiğini söyleyen CHP İl Başkanı Ağaç, “Öyle bir noktaya geldik ki; Gümüşhane’mizin en büyük köylerinden Üçtaş ve Günyüzü Köylerinde Giresun’a Bağlanmak için referandum yapıldığına şahit olduk.  Bu şehrin insanlarından senelerdir en yüksek oranda oy alan İktidar partisi ve onun küçük ortağının; ilgisizliği ve şehre sahip çıkmayan pasiflikleri bu şehrin sürekli kan kaybetmesine neden oldu.  İnşallah ilk seçimde Millet İttifakının iktidarında süratle bu şehri büyütme yönünde ciddi ve kalıcı adımlar atacağız. Turizm, tarım ve hayvancılık teşvikleri ile bu şehirde üretimi ciddi olarak artıracak, doğrudan yatırımlarla bu coğrafyada iş ve aş imkânı yaratarak bu şehrin insanlarının büyük şehirlerde ekmek aramak yerine doğdukları yerde doymalarını sağlayacağız. Köy okullarını, sağlık ocaklarını, büyük yerlerdeki jandarma karakollarını yeniden açacağız. Köylerin; yol, su, alt yapı, telefon ve internet sorunlarını süratle çözeceğiz” açıklamasında bulundu.

‘Çamoluk, Alucra ve Doğankent’i Gümüşhane’ye Bağlayacağız’

Millet İttifakı olarak iktidara geldikleri takdirde Çamoluk, Alucra ve Doğankent’i Gümüşhane’ye bağlamak için çalışmalar yürüteceklerini söyleyen CHP’li Ağaç, “Ayrıca; kapatılan tüm beldelerimizin yeniden açılmasını ve ilave olarak Kale’nin de Belde olmasını sağlayacağız. Bize oldukça yakın ama Giresun’a oldukça uzak olan; Çamoluk, Alucra ve Doğankent’in gerekirse referandum da yaparak; mutlaka üç ilave ilçe olarak Gümüşhane’ye bağlanmasını sağlayacağız. Böylelikle hem ekonomik, hem üretim, hem doğal coğrafya, hem de nüfus olarak; Gümüşhane’mizin gerçek anlamda ve kalıcı büyümesini perçinlemiş olacağız.  Bu büyük ve güzel hedeflerin gerçekleşmesi için vatandaşlarımız ve hemşerilerimizden tek isteğimiz; seçimlerde bizlere bunu başarabilecek oy desteğinin verilmesidir. Şuan saha gözlemlerimiz ve vatandaşın yaklaşımı ilk seçimde bunun gerçekleşeceğine dair bizlere büyük bir umut ve güven veriyor. İnşallah hep birlikte başaracağız” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güngör Üçüncüoğlu’ndan Tarihe Işık Tutan AraştırmaÖnceki Haber

Güngör Üçüncüoğlu’ndan Tarihe Işık Tutan...

Canlı UnutulmadıSonraki Haber

Canlı Unutulmadı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar