Gümüşhane

Demir: 50 bin nüfuslu şehirde İstanbul trafiği yaşıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir: 50 bin nüfuslu şehirde İstanbul trafiği yaşıyoruz
Abone ol
Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Av.Akın Demir, “50 bin nüfusluk bir şehirde İstanbul trafiğini bu millet yaşıyorsa burada düşünülmesi gereken ve acil çözüm üretilmesi gereken şeylerin olduğu bir vakıadır” sözleriyle yeni hastane ve Alibeyler kavşağındaki trafik yoğunluğa dikkat çekti.

Başkan Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada bugün başlayan yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte şehir içinde trafik yoğunluğunun arttığını, üniversite açıldığında bu yoğunluğun daha da artacağını kaydeden Demir, daha önce de gündeme gelen yeni hastane kavşağındaki ışıklarda çok yoğun trafik oluştuğunu söyledi.

Boğaz trafiğine benzeyen bu durum nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştuğunu ve sürücülerin 3-4 kez yeşil ışığın yanmasını beklediğini dile getiren Demir, “Adliyenin, Hastanenin ve de Üniversitenin aynı güzergâhta olması nedeni ile ilerleyen günlerde bu yoğunluğun artacağı ve trafik çilesinin devam edeceği yadsınmaz bir gerçekliktir. Acilen bu noktada çalışma başlatılması ve battı- çıktı şeklinde yol çalışmasının planlanması ve de bir an önce bitirilmesi gerekmektedir” dedi.

Millet olarak sorunlar kapıyı çalmadan tedbirlerin alınmadığına değinen Demir, “Bu noktada böyle bir trafik sorunun çıkacağı daha işin başında ışık direklerinin yapılmasına başlanılması ile kendini göstermiştir. Lakin günü kurtarma anlayışı ile işe yaklaştığımız için o gün iş yaptık diye görülen şeylerin bugün nasıl bir sorun haline gelebileceğine şahit olduk. Bu sebeple bu noktadaki trafik sorunu çıkılmaz bir hal almadan önce tedbirlerimizi almamız ve bir an önce bu noktada battı çıktı diye ifade edilen kavşak düzenlemesi ile soruna kalıcı çözüm üretmeliyiz” diye konuştu.

Özellikle sabah ve akşam trafiğinin yoğun olduğu saatlerde trafik ışıklarının inisiyatifine bu milleti mahkum etmeden geçişi rahatlatabilmek ve yol güvenliğini sağlayabilmek için yeni hastane kavşağı ve Alibeyler kavşağında trafik polislerinin görevlendirilmesinin bir mecburiyet olduğunu ifade eden Demir, “Emniyet Müdürlüğümüze ve Belediyemize bu manada acil görev düşmektedir. 50 bin nüfusluk bir şehirde İstanbul trafiğini bu millet yaşıyorsa burada düşünülmesi gereken ve acil çözüm üretilmesi gereken şeylerin olduğu bir vakıadır” dedi.

Not: Fotoğraf arşivden


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kupa sayısını 45’e yükselttilerÖnceki Haber

Kupa sayısını 45’e yükselttiler

İlk ders zili çaldıSonraki Haber

İlk ders zili çaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar