Gümüşhane

Durdu müracaatını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Durdu müracaatını yaptı
Abone ol
14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimleri için en genç aday adaylarından birisi olan Nuh Alparslan Durdu Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) müracaatını yaptı.

Parti genel merkezine giderek Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile görüşen Durdu, müracaatını gerçekleştirdi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Durdu, şunları söyledi: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin teveccühleri ve tensipleriyle 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için başvurumuzu Ülkücü-Milliyetçi Hareketin Merkezinde, Üç Hilalin Gölgesinde, Bilge Liderimizin izinde Bismillah diyerek gerçekleştirdik. Milli bekaysa konu, canımızın ne ederi, cananımızın ne değeri var, bin defa feda olsun. Duamız hayırlı olandır.”

Nuh Alparslan DURDU Kimdir?

1991 yılında Gümüşhane' de dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini Gümüşhane Aysın Rafet Ataç İlköğretim Okulun'da, lise eğitimini Gümüşhane Kelkit 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Lisans Eğitimini Bozok Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği programında yaptı. 2013 yılı kasım ayında askerlik hizmetini yerine getirmek üzere Türk Silahlı Kuvvetlerine katıldı. Yedek subay olarak yapmış olduğu görevini 2014 yılı kasım ayında bitirdi. 2019 yılında başladığı Gümüşhane Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim dalında, “Gümüşhane’nin Güneş Enerjisi Potansiyeli ve Çatı Üstü Fotovoltaik Sistemler” konulu yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. İlköğretim çağlarında tanıştığı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında lise döneminde okul başkanlığı, lisans eğitiminde bölüm başkanlığı ve Gümüşhane İl Başkanlığında il yöneticiliği görevlerinde bulundu. Aynı zamanda 2022 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Siyaset ve Liderlik Okulu 18.dönem öğrencisi olarak eğitim dönemini tamamlayıp mezun oldu. 2011 yılından itibaren Gümüşhane’de sahibi olduğu Hilal Elektrik Mühendislik isimli firmasında şehrimize hizmet vermektedir. İngilizce ve Almanca bilen Nuh Alparslan DURDU evli ve bir çocuk babasıdır.


  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi kutlandıÖnceki Haber

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zafer...

Alp müracaatını yaptıSonraki Haber

Alp müracaatını yaptı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar