Gümüşhane

Yeni yıl mesajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni yıl mesajları
Abone ol
Gümüşhane'de yeni yıl nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

“Sevinçleriyle, hüzünleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle yeni yılının Gümüşhane’mize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır. 2022 yılını geride bırakırken, önümüzdeki yılın iyi bir şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek, birlik ve beraberlik içerisinde ilimiz ve ülkemiz için çalışmaktır hepimizin ortak dileği, arzusudur.

Bu duygularla, 2023 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa, Gümüşhaneli hemşerilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilimizde görev yapan kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Gümüşhanelilerin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileklerim.”

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı. 

Başkan Çimen, yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dileyerek, "2023 yılının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

Her geçen yıl Gümüşhane için önemli icraatlara imza attıklarını kaydeden Başkan Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Her yeni yıl, umut dolu yarınlara, yeni hedeflere, müreffeh yarınlara ulaşılmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. 2023 yılında milletimizden aldığımız güç ve ilhamla Ülkemizin ve bizlerin daha büyük hedeflere ulaşacağımızdan şüphemiz yok. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktık ve Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Acısıyla tatlısıyla 2022 yılını geride bıraktık. 2023 yılının hemşerilerimize, milletimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerime ve milletimize, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum.”
 

REKTÖR PROF.DR. HALİL İBRAHİM ZEYBEK

“Ülkemizin geleceğine dair adımların atılacağı, başarıların katlanarak çoğalacağı yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Gümüşhane Üniversitesi olarak başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakmanın ve yeni bir yılda yeni hedeflere koşmanın arzusundayız. 2023 yılı sürdürülebilirlik, başarı, üretim, verimlilik, güç, iletişim, bilim ve kalkınma gibi ülkemizin vizyoner hedeflerinin gerçekleştirilmesi adına büyük atılımların olacağı yeni bir yıl olacaktır. Bu atılımların paydaşı olan Üniversitemiz kendisine yakışan hedeflere ve başarılara geliştirdiği vizyoner projelerle hız kesmeden devam edecektir. Yetiştirdiğimiz her bir gencimiz, bu vizyoner yüzyıla katkı sağlayacak çalışma ve hizmetlerle ülkemizin geleceğine ışık tutacaktır. Bu sebeple de 2023 yılının Üniversitemiz adına çok daha başarılı ve verimli bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. 

Bu vesileyle ülkemizin yüzyılına ışık tutacak 2023 yılının barış, istikrar ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyor; yeni yılın milletimize, Gümüşhane’mize ve Gümüşhane Üniversitesi ailemize sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye yeni isimleri belirlediÖnceki Haber

Belediye yeni isimleri belirledi

Vali Taşbilek’ten yeni yıl ziyaretleriSonraki Haber

Vali Taşbilek’ten yeni yıl ziyaretleri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar