Gümüşhane

GTSO ile Ziraat Bankası arasında protokol

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GTSO ile Ziraat Bankası arasında protokol
Abone ol
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri Ziraat Bankkart’la güvenli ticaret yapacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansman tanıtımının ardından proje kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) ve Ziraat Bankası arasında Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansman Protokolü imzalandı. 

Protokol Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Murat Alkan Satış ve Performans Yöneticisi Sercan Akyüz, Ziraat Bankası Gümüşhane Şube Müdürü Fatih Kalmış ve Müşteri İlişkileri Yetkilisi Halil Ödünç'ün katılımları ile imzalandı.

İmzalanan protokole Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin sisteme dahil olması ile alıcılar ve satıcılar arasında kurulacak tedarik sistemi ile güvenli ticaret kart sistemi kurulacak.

Ziraat Bankası garantörlüğünde yapılacak ticari mal alım satımında çek-senet ürünlerine alternatif olarak Güvenli Ticaret Sistemi Bankkart ile esnek vade kazanılarak güvenli alım - satım işlemi yapılabilecek ve iş hacminin büyümesine katkı sağlayacaktır. Sisteme dahil olan hem alıcının hem de satıcının riski sıfıra indirilecek.

GTSO üyeleri Ziraat Bankası tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dahilinde bu sistemden yararlanabilecek.

Güvenli Ticaret Sistemi ile ilk üreticiden nihai satıcıya kadar ticaret erbabının bu sisteme dahil edilerek Ziraat Bankasından alacakları Ticari Bankkartla 120-180-365-540 gün esnek vade yıllık 13,76 faiz seçenekleri sunulmaktadır. 

Satıcılar açısından tahsilat riskini sıfıra indirecek, esnek vade ve taksit imkânları ile daha fazla satış yapabilme imkânı sağlayacak. 

Alıcılar açısından finansmana kolay erişim sağlayarak ödemelerini taksit ve vadeler ile yapma imkanı kazanacak, Kredi/çek kullanmadan kendi tedarikçisi ile banka üzerinden ticaret yapma imkanına kavuşacak, kredi limitleri artacak.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay imzalanan protokolün üyelerine hayırlı olması temennisinde bulunarak Güvenli Ticaret Sisteminin hayata geçirilmesine öncülük eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'a teşekkür etti.

Güvenli Ticaret Sistemi Bankkart sistemine dahil olunabilmesi ile ilgili detaylı bilgi Ziraat Bankası Şubelerinden alınabilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Olgun taburcu olduÖnceki Haber

Başkan Olgun taburcu oldu

Eğitimlerini alan akademisyenlere online sertifika töreniSonraki Haber

Eğitimlerini alan akademisyenlere online...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar