Gümüşhane

GÜ ile Sağlık-Sen arasında protokol imzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜ ile Sağlık-Sen arasında protokol imzalandı
Abone ol
Gümüşhane Üniversitesi ile Sağlık-Sen arasında üyelere özel örgün eğitim yoluyla “Tezsiz Yüksek Lisans” programları iş birliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında Gümüşhane ilinde bulunan Sağlık-Sen üyeleri belirlenen koşullar çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde bulunan Tezsiz Yüksek Lisans programlarına her yıl belirlenecek kontenjanlar dahilinde katılımları yaptırılacak. 

Eğitim programına kayıt yaptırma hakkı kazanan adayların Sağlık-Sen tarafından talep edilecek örgün öğretim tezsiz lisansüstü eğitim programları her yıl belirlenecek sayıdaki yararlanıcılar için uygun eğitim ortamı ve programları üniversite tarafından hazırlanacak, ilgili anabilim dallarında örgün eğitim-öğretim programı için belirtilen ücretin yüzde 25 indirimli olarak ödenebilmesine imkân sağlanacak.

Rektörlük Toplantı salonunda gerçekleştirilen protokole Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile birlikte imzasını atan Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanı Engin Karabulut, protokolün her iki tarafa da hayırlı olması dileklerinde bulundu.

İmzalanan protokole ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Eğitim kalitesini her geçen yükselten ve eğitim-öğretimin herkes için olduğunu savunan Üniversitemiz, açtığı bölüm ve programların yanı sıra tezsiz yüksek lisans programlarıyla da hedeflerine ara vermeden devam ediyor. Gerek kamu kurumları ve gerekse sivil toplum kuruluşları ile sendikalarımız arasında imzaladığımız protokollerle Üniversitemizin katma değerini yükseltmeye devam ediyoruz. En son olarak da Gümüşhane Sağlık-Sen ile imzaladığımız iş birliği protokolüyle sendika üyelerinin eğitimlerine katkı sağlayacak düzenlemeler sunacağız. Bu amaçla da protokolün imzalanmasında emeği geçen başta Gümüşhane Sağlık-Sen Şubesi Başkanımız Sayın Engin Karabulut olmak üzere Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma teşkilatı 183 yaşındaÖnceki Haber

Jandarma teşkilatı 183 yaşında

Keçi sürüsünün üzerine yıldırım düştü: 43 keçi telef olduSonraki Haber

Keçi sürüsünün üzerine yıldırım düştü: 4...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar