Gümüşhane

Gümüş, Hacettepe’ye bileniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüş, Hacettepe’ye bileniyor
Abone ol
Geçtiğimiz hafta teknik direktör değişiminin ardından zorlu Uşak maçından 3 puanla dönerek morallerin zirve yaptığı Gümüşhanespor’da Hacettespor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta teknik direktör değişiminin ardından zorlu Uşak maçından 3 puanla dönerek morallerin zirve yaptığı Gümüşhanespor’da Hacettespor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Misli.com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, Çarşamba günü evinde konuk edeceği Hacettepespor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenmanın ardından açıklama yapan Teknik Direktör Sezgin Köprülü, deplasmanda oynadıkları Uşak Spor A.Ş maçını ve çarşamba günü kendi sahamızda oynayacağımız Hacettepe Spor maçını değerlendirdi. 

İyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldıklarını ifade eden Köprülü, “Geleceğimize şekil verecek bir müsabakadan üç puanı alan taraf olduk. Bir hafta boyunca çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştirdik ve tüm hesaplarımızı üç puan üzerine yaptık. Rakibimiz ile ilgili geniş bir çalışma yaparak eksik yönlerini oyuncu grubumuza aktarıp, galibiyete nasıl ulaşabileceğimizi anlattık. Oyuncularımız, hem kendilerine aktarmış olduğumuz bilgileri sahaya yansıtmaları hem de üstün bir mücadele göstermeleri karşılaşmadan galibiyetle ayrılmamızın etkeniydi. Taktiksel disiplinimiz, oyunsal disiplinimiz, saha kurgumuz ve sahaya yerleşimimiz kusursuz olunca galibiyet kaçınılmaz oldu. Oyuncularımı göstermiş oldukları özveri ve üstün performansdan ötürü kutluyorum” dedi. 

Uşak Spor A.Ş karşılaşmasının sadece geride kalan kazanılmış bir maç olduğunu söyleyen ve Çarşamba günü kendi sahamızda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağımızı hatırlatan Teknik Direktör Sezgin Köprülü, “Bizim asıl isteğimiz ligi kazanmak, bunu da ligde kaldığımız zaman başarmış olacağız. Daha oynayacak olduğumuz çok önemli karşılaşmalarımız var. Çarşamba günü kendi sahamızda Hacettepe Spor ile çok kritik bir maç oynayacağız. Rakibimiz genç bir ekipten oluşuyor ve belirgin bir özellikleri var. Mücadeleci ve dirençli bir performans sergileyen oyuncu grubuna sahipler. Camiamıza net bir şekilde belirtmek isterim ki takımımız Çarşamba günü galibiyet almak için sahaya çıkacak. Takım olarak asla ikinci bir planımız yok. Tek hedefimiz sahadan galibiyet ile ayrılıp bir sonra ki karşılaşmamızın çalışmalarına başlamak. İnşallah sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu işte bir sıkıntı varÖnceki Haber

Bu işte bir sıkıntı var

FEVZİ YILDIZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Sonraki Haber

FEVZİ YILDIZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTU...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar