Gümüşhane

Gümüş Otel Yeniden Satışta.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüş Otel Yeniden Satışta.
Abone ol
İmar Değişikliğinden Sonra Gümüş Otel 6 Mayıs’ta Tekrar Satışa Çıkıyor

Gümüşhane kent merkezinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan ve 40 yılı aşkın bir süredir kente hizmet eden Gümüş Otel, bahçesi ve otoparkıyla birlikte yapılan imar değişikliğinin ardından 2’inci kez satışa çıkarıldı.

Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan Gümüş Otel, 2’inci kez satışa çıkarıldı. Geçtiğimiz yıllarda konuyla ilgili İl Genel Meclisi tarafından satışa yönelik alınan kararın Vali Kamuran Taşbilek tarafından onaylanmasıyla birlikte ihale süreci başlamıştı. Tesis, İl Encümeni tarafından 25 Ağustos Salı günü saat 14.00’de 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulüyle satılacak. Satışla ilgili ilanlar Valiliğin ve kurumun internet sitesi ile Resmi Gazete ve diğer gazetelerde yayımlandı. 1968 yılında yapımına başlanan ve 1971 yılından itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayan 5 katlı otel, bahçe ve otoparkı 2 bin 655 metrekare alana sahip. Bugüne kadar 70’e yakın yatak kapasitesi, parkı, bahçesi, restoran ve kafeteryasıyla şehre uzun yıllar hizmet veren tesisin satışına yönelik şartname İl Özel İdaresi, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünde görülebiliyor.

İmar Değişikliğiyle 2’inci Kez Satışa Çıkarıldı

Yapılan imar değişikliğinin ardından Gümüş Otel 2’inci kez satışa çıkarıldı .29 Milyon 400 Bin TL bedelle ilk ihaleye çıkarılan  Gümüş Otele firma veya şahıslar imar değişikliğini bekledikleri için teklif vermemişlerdi.. Yeni İmar Planı değişikliğiyle  Gümüş otele iş yeri yapılabilir ibaresi eklendi. İlk ihaleye çıkarılan konut ve şimdiki ihaleye eklenen iş yeri maddesi nedeniyle Gümüş Otel şimdi hem işyeri hem de konut alanı olarak ihaleye çıkarılmış oldu.  Yapıya açık hale getirilen tesise 32 Milyon 500 Bin TL değer biçildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dağların Delisi Muzaffer Demirhan konuşulduÖnceki Haber

Dağların Delisi Muzaffer Demirhan konuşu...

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Oranında 1’inci OldukSonraki Haber

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Oranında...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar