Gümüşhane

Gümüşhane’den 25 Öğretmen eTwinning projelerinde 30 Kalite Etiketi Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane’den 25 Öğretmen eTwinning projelerinde 30 Kalite Etiketi Aldı
Abone ol
Gümüşhane’de yürütülen 30 eTwinning projesi YEĞİTEK bünyesindeki Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri ile ödüllendirildi.

İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak amacıyla Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluk olan eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik ediyor, eTwinning Kalite Etiketleri de çok iyi niteliklere sahip eTwinning projeleri düzenleyen öğretmenlere veriliyor.

Türkiye ve Avrupa’dan farklı okullarla çevrimiçi olarak yürütülen projeler, “Pedagojik Yenilik”, “Müfredat ile Entegrasyon”, “Ortak Okullar Arası İşbirliği”, “Teknoloji Kullanımı” ve “Sonuçlar, Etki ve Dökümantasyon” kriterleri göz önünde bulundurularak değerlendiriliyor. Değerlendirmeler sonucunda Gümüşhane’den 25 Ulusal Kalite Etiketi ve 5 proje Avrupa Kalite Etiketi almaya kazandı.

İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen belge töreninde Projenin belirli bir ulusal standarda ve Avrupa standardına ulaştığını gösteren etiketler sahiplerini buldu.

Düzenlenen belge törenine İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, Musa Uncu, Şube Müdürü Gönül Eroğlu, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Belge töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci, başta yürüttüğü projeler ile öğrencilere zengin ortamlar sunan öğretmenler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SİBERAY farkındalık projesi devam ediyorÖnceki Haber

SİBERAY farkındalık projesi devam ediyor

Bektaş: Bu şehri mağduriyet bölgesi hâline getirenleri gelecek nesiller asla hayırla yâd etmeyecektirSonraki Haber

Bektaş: Bu şehri mağduriyet bölgesi hâli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar