Gümüşhane

Gümüşhaneli akademisyen ilk 3’te

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhaneli akademisyen ilk 3’te
Abone ol
Gümüşhane Üniversitesinde görev yapan Gümüşhaneli akademisyen Doç.Dr. Gökhan Külekçi, 2022 yılında yaptığı bilimsel çalışmalarla akademik teşvik kapsamında üniversitede en yüksek puan alan 3 akademisyenden birisi oldu.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Maden Mekanizasyonu ve Teknolojisi Anabilim Dalında görev yapan Külekçi’nin yıl içinde yaptığı genel olarak madencilik ve çevre üzerine yaptığı araştırma ve bilimsel çalışmalar 7 uluslararası yayında, 14 uluslararası bildiride ve 100’ün üzerinde atıfta yer aldı.

Akademik teşvik kapsamında hem Gümüşhane Üniversitesi hem de Mühendislik Fakültesinde görev yapan akademisyenler arasında en yüksek puan olan 80 alan 3 akademisyenden birisi olan Külekçi, “Nerede olursanız olun, elinizdekilerle yapabileceklerinizi yapın” mottosuyla imkan dahilinde yapılabileceklerin sınırı olmadığını gösterdi.

Eğitim sürecinde “bölüm birinciliği” ve “yüksek onur öğrencisi” derecelerini elde eden Doç.Dr. Külekçi’nin akademik hayatında 15 adet SCI-EXP, SSCI ve ESCI kapsamında uluslararası hakemli dergilerde kapsamındaki dergilerde tam makale, 6 adet diğer uluslararası hakemli dergilerdeki tam makale, 6 adet ULAKBİM TR Dizin tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış özgün araştırma makalesi, 55 adet Uluslararası hakemli toplantılarda sözlü bildiri, 13 adet araştırma projesi, 538 adet ulusal ve uluslararası dergilerden atıfı bulunmasının yanında YÖK’ten yüksek başarı bursu ödülüne de layık görülmüştü.

Doç.Dr. Gökhan KÜLEKÇİ kimdir?

1986 Gümüşhane doğumlu Dr. Gökhan KÜLEKÇİ, 2010 yılında lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü’nde, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini ise sırasıyla 2013 ve 2018 yıllarında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Maden Mühendisliği Anabilim Dalında tamamlamıştır. 2 adet KTÜ Bilimsel Araştırma Projesinde yardımcı araştırmacı olarak görev almıştır. Bunların yanı sıra KTÜ Döner Sermaye kapsamında gerçekleştirilmiş 6 adet uygulama projesinde yardımcı araştırmacı 1 adet projede de yönetici olarak görev almıştır. 2010 yılında ÖYP programı kapsamında Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Maden Mühendisliği bölümüne Araştırma görevlisi olarak atanmıştır. 3 yıl Karadeniz Teknik Üniversitesinde görev yapan Gökhan KÜLEKÇİ şu anda Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Maden Mekanizasyonu ve Teknolojisi Anabilim dalında Dr. Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır. Eğitim süreci aşamasında “bölüm birinciliği” ve “yüksek onur öğrencisi” derecelerini elde etmiş, ayrıca YÖK’ten yüksek başarı bursu ödülüne layık görülmüştü. 
 

 

https://scholar.google.com/citations?user=nJjhm-IAAAAJ&hl=tr


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aşkın, başvurusunu yaptıÖnceki Haber

Aşkın, başvurusunu yaptı

Millet İttifakından Millet Bahçesine karşı bildiriSonraki Haber

Millet İttifakından Millet Bahçesine kar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar