Gümüşhane

Gümüşhanespor’dan taraftara çağrı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhanespor’dan taraftara çağrı
Abone ol
TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin Cumartesi günü karşılaşacağı kritik İçel İdmanyurdu Spor Kulübü müsabakası öncesinde kulüp yönetimi Gümüşhane halkına “Cumartesi günü Yenişehir Stadyumu’nda buluşalım” çağrısında bulundu.

Yapılan açıklamada takımın bu hafta sonu kritik bir mücadeleye çıkacağı belirtilerek, “Ligin bitimine 6 hafta kalmış olup ertelenen Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşmasıyla birlikte toplam 7 maçımız kalmıştır. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığımız Esenler Erokspor karşılaşmasında puan kaybetmemiz ve düşme hattında yer alan takımların kazanması takımımızı düşme hattına sürüklemiştir. Kalan maçlarımızın hepsi final niteliğinde olup özellikle 2 Nisan Cumartesi İçel İdmanyurdu Spor Kulübü ve 6 Nisan Çarşamba günü Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile sahamızda karşılaşacağımız maçlar zorlu Mardin 1969 Spor deplasmanı öncesinde bizim için hayati önem taşımaktadır. Bu maçlarda parolamız mutlak üç puandır. Tartışmasız futbolu futbol yapan en önemli faktörlerin başında taraftar gelmektedir. Bu zorlu karşılaşmalarda “en büyük itici gücümüz” olan taraftarımıza ihtiyacımız vardır” denildi.

“2 Nisan Cumartesi saat 14.00’te Gümüşhane Yenişehir Stadyumu’nda buluşalım” denilen açıklamada “Önümüzde kısa ve zorlu bir yol bulunmaktadır. Bu zorlu yolda merdivenleri adım adım çıkmamız gerekmektedir. Öncelikle hedefimiz Cumartesi günü sahamızda ağırlayacağımız İçel İdmanyurdu Spor Kulübü karşılaşmasında sahadan sizlerinde desteğiyle galibiyetle ayrılmak olacaktır. Yaşlı, genç, büyük, küçük bütün taraftarlarımızı Cumartesi günü takımımıza destek vermeye bekliyoruz. Karşılaşmanın biletleri yönetimimiz tarafından karşılanacak olup tüm taraftarlarımız maçımızı tribünde ücretsiz olarak izleyebilecektir” ifadeleri kullanıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhtarlar bu kez devletin taleplerini dinlediÖnceki Haber

Muhtarlar bu kez devletin taleplerini di...

Wushu’da GÜ’ye 3 madalyaSonraki Haber

Wushu’da GÜ’ye 3 madalya

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar