Gümüşhane

Gündüz Görevden Alındı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gündüz Görevden Alındı!
Abone ol
Gümüşhane Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakkı Gündüz’ün İzinsiz Ankara Ziyareti Koltuğundan Etti

Hakkı Gündüz’ün İzinsiz Ankara Koltuğundan Etti

Gümüşhane Belediyesi Başkan Yardımcısı ve AK Parti eski İl Başkanlarından Hakkı Gündüz’ün hafta başında AK Parti Genel Merkezi ziyaretini sosyal medya aracılığıyla fotoğraf yayınlamasının ardından Gümüşhane kamuoyunda Hakkı Gündüz Ankara’ya neden gitti yorumları yapılmıştı.

Gümüşhane Belediyesi Başkan Yardımcısı ve AK Parti eski İl Başkanlarından Hakkı Gündüz’ in izinsiz Ankara ziyareti kendisini koltuğundan etti. izinsiz Olarak Ankara’ya giden Başkan Yardımcısı Gündüz gazetemizin edindiği bilgiye göre Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Görevden aldı.

Gümüşhane Belediyesi Başkan Yardımcısı ve AK Parti eski İl Başkanlarından Hakkı Gündüz, AK Parti Genel Merkez ziyaretini, ‘Rabb'im, büyük ve kadim davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde 2023 Türkiye yüzyılı hedeflerimize ulaşmayı nasip eylesin. Birliğimiz daim, kardeşliğimiz kâim olsun” paylaşımıyla duyurmuştu. 2023 genel seçimlerini öncesi henüz aday adayları netleşmemişken Hakkı Gündüz’ün AK Parti Genel Merkez ziyareti ve sosyal medyasından ‘Davası Hak olanın yardımcısı Hakk'tır, Hak olan davada zafer muhakkaktır. Kalbe istikameti çizen niyettir!’ paylaşımı ile önceki gün TBMM Ak Parti Grup Toplantısından bir foto ile ‘Yarın elbet bizim elbet bizimdir, Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir!”…paylaşımın ardından dün Konya  Mevlana Türbesinden Niyeti Rıza-ı İlahi olanın, gayreti boşa gitmez..Rabb'im niyetimizi halis, akıbetimizi hayr eylesin inşallah..’ paylaşımında bulunması ardından milletvekilliğine aday adayı olmak için Ankara’ya gittiği senaryolarının ortaya atılmasına neden oldu.

Gündüz’ün Ankara’ya Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’den izinsiz olarak gittiği öğrenilirken, AK Parti Genel Merkezinin ise Gündüz’ü Ankara’ya davet etmediği öğrenildi.

Hakkı Gündüz’ün Ankara giderek AK Parti Genel Merkezi’nin önünden resim paylaşmasından sonra Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in Hakkı Gündüz’ün görevden aldığı öğrenildi. Başkan Çimen’in seçimlerde kontenjandan aday göstererek meclis üyesi yaptığı ve belediye başkan yardımcılığına getirdiği Gündüz’ün bu kendi başına tavrı bardağı taşırmasına neden oldu. Bu paylaşımın ardından Başkan Ercan Çimen, Gündüz’ün başkan yardımcılığı görevinden aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ateş mazbatasını aldıÖnceki Haber

Ateş mazbatasını aldı

Belediye Başkan Yardımcısı Gündüz'den açıklamaSonraki Haber

Belediye Başkan Yardımcısı Gündüz'den aç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar