Gümüşhane

GÜSAİD heyetinden GTSO’ya ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜSAİD heyetinden GTSO’ya ziyaret
Abone ol
Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın ve beraberindeki heyet Gümüşhane temasları kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’nı (GTSO) ziyaret ederek Başkan İsmail Akçay’la görüştü.

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın ve beraberindeki heyet Gümüşhane temasları kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’nı (GTSO) ziyaret ederek Başkan İsmail Akçay’la görüştü.

GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, Ankara Gümüşhaneli İşadamları Derneği(GİAD) Başkanı Erdal Kurt, GÜSİAD İzmir Temsilcisi Murt Koç, GÜSİAD üyeleri Mustafa Şahin, Cahit Karakullukçu, Bektaş Karakelle ve GÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Arslan Murat Akçay’dan oluşan heyet GTSO Başkanı İsmail Akçay’ı ziyaret etti.

Ziyaret dolayısıyla GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın ve GÜSİAD üyelerine teşekkür eden GTSO Başkanı İsmail Akçay, “Şehrimizin ismini geçtiği her yerde heyecan duyan Gümüşhane ile kalbi atan siz değerli dostlarımızı Gümüşhane iş dünyamızın çatı kuruluşu olan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Bu ziyaretiniz ile hem ilimizi hem de bizleri şereflendirdiniz. Sizlerin varlığı şehrimiz ve bizler için her daim bir güç kaynağıdır. Gümüşhane olarak bizim en değerli varlığımız insan varlığımız olduğunu her platformda dile getiriyoruz. Gümüşhane’nin nesi meşhur diye sorulduğunda bizim de insanımız meşhur diyoruz. Sizler bulunduğunuz şehirlerde ve bölgelerde şehrimizi örnek bir insan olarak temsil ediyorsunuz. Şehrimizde ki kısıtlı kaynaklar dolayısıyla birçok vatandaşımız geçimini sağlamak için şehrimizden göç etmek ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşamlarını devam ettirmiştir. Değerli Büyüğümüz ve Bakanımız Sayın Oltan Sungurlu Ağabeyimizin bir söz vardı ‘Gümüşhaneliler Gümüşhane’de doğar Gurbette ölür’ tabi bu cümleyi söylerken şehrimizin insanının rızkını dışarda aramak zorunda olduğunu vurgulamıştır. Sizler bulunduğunuz bölgelerde kendi adınıza önemli başarılara imza atmış ve birer başarı hikayesi yazdınız. Âmâ bunun ötesinde ki asıl başarı hikayesini memleketinizi unutmayarak yazıyorsunuz. Her yıl en az birkaç kez olsun şehrimize gerçekleştirmiş olduğunuz bu önemli ziyaretlerde yazılan bu başarı hikayesinin en güzel parçaları. Bizler şehrimize verdiğiniz değerin farkındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ilimize neler yapabiliriz konusunda fikirler oluşturmak ve beyin jimnastiği yapmak bizler için önemli ihtiyaçlar. Bu tür birliktelikler şehrimize önemli değerler katacaktır. Karşılıklı fikirlerin çatışmasından güzel ve doğru fikirler elde edilir. Ben tekrar hem ilimize hem de odamıza yapmış olduğunuz bu değerli ziyaret için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. GTSO olarak üzerimize düşen tüm görevlere 7/24 hazır olduğumuzu ifade ederek, bu ziyaretin ve yapılan toplantıların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Bu tür hizmetler gönüllülük esası ile yapılan hizmetlerdir”

Gümüşhane’ye gerçekleştirdikleri tüm ziyaretlerde içtenlikle ve yüreğinin güzelliği ile kendilerini kucakladığı için GTSO Başkanı İsmail Akçay’a teşekkür eden GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın ise “Bu tür hizmetler gönüllülük esasına dayılı ve Gümüşhane sevdası ile önemli hizmetlerdir. Sizler de bizlerde gönüllülük esası ile bu hizmetleri yürütmeye çalışıyoruz. İsmail Başkanımızda tam 25 yıldır bu gönüllülük esasına dayalı olarak bu hizmeti yürütüyor ve bizler için çok önemli bir tecrübe.2008 yılından itibaren İsmail Başkanımla çok sıkı bir iletişim ağımız var. Yerel ancak ticaretin ve sanayinin gelişmesi ile gelişir. Üreten ekonomiler ancak kendini geliştirebilir. Bu doğrultuda her zaman başkanımla sıkı bir diyalog içerisinde oldum. İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Antalya vb. ülkemizin farklı şehirlerinde önemli yapılanmalarımız ve yapılanma çalışmalarımız var ve bizler şehrimize aort damarı ile bağlıyız. Bu ziyaretimizin ana amaçlarından bir tanesi şehrimizin önemli bir değeri olan Süleymaniye Mahallemiz ve orda yapılması planlanan Süleymaniye kayak merkezimiz için neler yapabiliriz. İnşallah güzel ve verimli bir ziyaret olacak ve güzel sonuçlar elde edilecek. Şehrimize her geldiğimizde sayın başkanımızın kapısını çalıyoruz sağ olsun kendisi de büyük biz içtenlikle bizleri ağırlıyor ve şehrimizin için neler yapabiliriz konusunda çalışıyoruz. Kendisine bir kez daha bu değerli misafirperverlikleri GÜSİAD olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Her 10 kişiden 9’u bel ağrısı çekiyor!Önceki Haber

Her 10 kişiden 9’u bel ağrısı çekiyor!

SEBAHAT MURATHAN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Sonraki Haber

SEBAHAT MURATHAN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar