Gümüşhane

İmamoğlu’ndan Gümüşhane’ye özel video

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı açıklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçime saatler kala Gümüşhane için özel bir video yayımladı.

14 Mart’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekili genel seçimlerine saatler kala İBB Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu Millet İttifakı’na ve ittifakın Gümüşhane’deki adayları olan Muzaffer Altıparmak ve Bedri Ağaç’a destek istedi.

Adayların da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda İmamoğlu, tarihin en önemli seçimine birkaç gün kaldığını belirterek, “Tarihimizin önemli seçimi diyorum çünkü 14 Mayıs’ta sadece kişilere ya da partilere oy vermeyeceğiz. Bu seçim toplumu kutuplaştıran, kardeşi kardeşe düşürenlere, toplumu kucaklayan, birleştirenler arasında olacak. İşte Erzurum'da yaşananlar hepiniz gördünüz. Bu seçim millet için çalışanlarla, tek bir kişi ve bir avuç insan için çalışanlar arasında olacak. Bu seçim rant peşinde koşanlara halka hizmet için koşanlar arasında olacak. Ve size bir sır vereyim. Bu seçimi bu güzel ülkede barış ve huzur içinde hep birlikte yaşamak isteyenler kazanacak. Cumhuriyetimizin 100. yılında demokrasi kazanacak, millet kazanacak, biz kazanacağız, milletimiz kazanacak. Birleşe birleşe kazanacağız. Size söz Türkiye’ye bahar gelecek. Bahar gelince ne mi olacak? Her şey çok güzel olacak. Türkiye hakkını alacak, Gümüşhane hakkını alacak. Ben Trabzon’da doğmuş, büyümüş bir komşunuzum. Yıllarca Gümüşhane ile çok yakın ilişkilerim oldu. İlçeleriyle köyleriyle ticaret yapan bir ailenin ferdiyim. Gümüşhane'nin o güzel insanlarıyla dostluk, hısım, akrabalık, komşuluk ilişkileri kurdum. Aynı mahallede yaşadım Trabzon'da. Bu nedenle Gümüşhane’nin hakkını bilirim, sıkıntılarını bilirim, hakkını korurum. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Millet İttifakı'nın iktidarında Gümüşhane’ye çok önemli hizmetlerimiz olacak” dedi.

İmamoğlu mesajında merhum Mustafa Canlı’nın adına Gümüşhane’de açtıkları okul gibi daha birçok eseri Gümüşhane’ye hep birlikte kazandıracaklarını kaydederek, “Gümüşhane’de güzel alanlarını o Tomara Şelalesini, Karaca Mağarasını, turistik değerlerini biliyorum. Kelkit vadisinin o harika coğrafyası kimi etkilemez ki? Turizm desteklerimizle Gümüşhane’yi önemli bir turizm merkezi haline getireceğiz. Kömesinden pestiline her şeyini tüm dünyaya güçlü bir şekilde tanıtacağız. Biz İstanbul’da üreticilerimizi zor dönemde de olsa yanında olduk ve hiç yalnız bırakmadık şimdi bunu bütün Türkiye’de yapacağız. Gümüşhane'nin buğdayını, arpasını, hayvancılığını teşvik edeceğiz. Tüm bunlar olmasın, bu ülkenin kaynakları sadece onların çıkarı için kullanılsın isteyen bir iktidarla karşı karşıyayız. Onlar kaybedeceklerini çok iyi anladılar. O nedenle haklı, haksız, doğru, yanlış bakmadan, çok çirkin suçlamalarla, operasyonlarla birlikte insanları lekeliyorlar. Rantları, çıkarları yok olmasın diye her türlü hukuksuzluğa başvuruyorlar. Aynen İstanbul seçiminde olduğu gibi. Fakat bizler hep birlikte buna engel olacağız. Buna engel olmanın en iyi yolu da oyumuzu vermek, verdiğimiz oya sahip çıkmak. Seçim ve sandık güvenliğinin çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. O nedenle köylerimizde, kasabalarımızda, şehirlerimizde Türkiye gönüllülerine üye olun sandıklara sahip çıkın. Sevgili hemşerilerim Türkiye’nin sorunlarını çözecek liyakatli çözüm üreten yetenekli kadrolarla yola çıktık. Güzel ülkemize barışı, adaleti, refahı, huzuru getireceğiz. 15 Mayıs’ta çok daha güzel bir güne uyanmak için, ikinci yüzyılında Cumhuriyetimizi daha aydınlık günlere taşımak için, sofradaki yangını söndürmek, bu bozuk düzene son vermek için sizlerden oyunuzu 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na vermenizi istiyorum. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gümüşhane’de de birleşe birleşe kazanacağız. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tahsin Tarhan Gümüşhane'ye görevlendirildiÖnceki Haber

Tahsin Tarhan Gümüşhane'ye görevlendiril...

Finaller Gümüşhane’den geçiyorSonraki Haber

Finaller Gümüşhane’den geçiyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar