Gümüşhane

Karabulut güven tazeledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karabulut güven tazeledi
Abone ol
Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu’nda Engin Karabulut, yeniden Şube Başkanı seçildi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semir Durmuş’un katılımlarıyla Ramada Gümüşhane Otelde düzenlenen kongrede mevcut başkan Engin Karabulut’un tek listesiyle seçime gidildi.

Kongrede konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, salgın boyunca ağır iş yükü altında ezilen, canla başla çalışan sağlık emekçilerinin hakkının yenmemesi gerektiğini belirterek, “Toplu sözleşme masasında sağlık çalışanlarının döktükleri alın terinin karşılığı verilmelidir. Toplu sözleşme masasından herkesin beklentisi büyük. Yetkili Sendika olarak, masada yerimizi alarak haklı taleplerimizin kabul görmesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Sorunların çözümü için daha fazla beklemeye gerek yok. Sağlık çalışanlarının haklarını ödeme vakti gelmiştir” diye konuştu.

Kongrede konuşan Sağlık-Sen Şube Başkanı Engin Karabulut ise pandeminin getirdiği ağır iş yükünü omuzlayan sağlık çalışanlarının pek çok sorunla boğuştuğunu belirterek, sorunların artık görmezden gelinemeyecek kadar büyüdüğünü ifade etti. Haksızlık ve adaletsizliğin son bulması için 6. Dönem Toplu Sözleşme Masası’nın fırsat olduğunu söyleyen Karabulut, her daim sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarının savunucusu olacaklarını dile getirdi.

Sağlık-Sen Gümüşhane şubesinin yönetimi, şu isimlerden oluştu: Şube Başkanı Engin Karabulut, Genel Sekreter Alptekin Giresunlu, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barış Şanlı, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kübra Çelik, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Derya Bayrak, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Oktay Özdamar, Eğitim ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Enes Aslan.

Genel Kurula Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, Torul Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Artvin Şube Başkanı Fehmi Er, Bayburt Şube Başkanı Cemil Demir, Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, Trabzon Şube Başkanı İdris Aydın ve kurum yöneticileri ile sendika üyeleri katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de ormanlara girişler yasaklandıÖnceki Haber

Gümüşhane’de ormanlara girişler yasaklan...

BESYO özel yetenek sınavları başlıyorSonraki Haber

BESYO özel yetenek sınavları başlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar