Gümüşhane

Kaya’dan 2.tur açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya’dan 2.tur açıklaması
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için MHP olarak çalışmalarına ara vermeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Yaptığı açıklamada MHP olarak Gümüşhane’de yoğun ve hareketli bir seçim süreci yaşadıklarını ifade eden İl Başkanı Kaya, “Vatandaşlarımız yine tercihini açık ara farkla Cumhur İttifakından yana kullandı. Sandığa yansıyan irade ve sorumluluğu alıp başımızın üzerine koyduk. Şimdi tüm dünyada merak edilen, beklenen, izlenen asrın seçiminin ikinci turu var. Biz Cumhur İttifakı olarak hep birlikte aynı gayret, aynı mücadeleyle planlı programlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim hiçbir şüphemiz yok. Ama yine de çalışmayı elden bırakmayarak Allah’ın izni ve yardımıyla, aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok daha açık farkla yeniden seçeceğiz” dedi.

Cumhur ittifakının “Türk ve Türkiye Yüzyılı” gibi yüksek bir hedef ortaya koyduğunu, bunun adım adım ilerlediğini belirten Başkan Kaya, “Bu hedef bütün milletimizin hedefi iken, maalesef terör örgütleriyle hedef birliği yapan, ABD’nin, AB’nin güdümüne giren, Londra tefecilerine umut bağlamış gayri milli bir adayla Türkiye’nin yeniden teröre boyun eğmesi, hızının ve sesinin kesilmesi, Orta Asya’dan, Kafkaslara, Balkanlardan Afrika içlerine kadar var olan etkisinin sıfırlanması isteniyor. Buna izin vermemeliyiz. Bu şuur, bu inanç ve kararlılıkla sahada olacağız. O yüzden hepimize, tüm vatandaşlarımıza sorumluluk ve görev düşüyor. Biz MHP olarak 14 Mayıs öncesinde olduğu gibi tüm seçilmişlerimiz ve teşkilatlarımızla girilmedik hane, tutulmadık el bırakmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı Mecliste Allah’a şükür ezici çoğunluk sağladı. Parlamenter sisteme dönüş artık tarih olmuştur. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de milletimizin kaosa oy vermeyeceğine inancım tamdır. 28 Mayıs’ta Gümüşhane, oran olarak Bayburt’u da geçip rekor oyla adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçecektir inşallah” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Kaya, açıklamasının sonunda 14 Mayıs’ta sandık başında millî iradenin en sağlıklı bir şekilde sandığa yansıması için görev yapan emniyet ve güvenlik mensubundan sandık kurullarına kadar her bir görevliye ve hiçbir taşkınlığa sebebiyet vermeyen sağduyulu Gümüşhane seçmenine teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Apple her şeye zam yaptı!Önceki Haber

Apple her şeye zam yaptı!

Gümüşhane’de 19 Mayıs kutlamalarına TOGG damga vurduSonraki Haber

Gümüşhane’de 19 Mayıs kutlamalarına TOGG...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar