Gümüşhane

Kelkit çeyrek finale beraberlikle başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kelkit çeyrek finale beraberlikle başladı
Abone ol
Misli.com 3.lig, 4.grupta normal sezonu 5.sırada bitirerek play-off'lara kalan temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor çeyrek final müsabakasında sahasında Bursa Yıldırımspor'la 2-2 berabere kaldı.

Misli.com 3.lig, 4.grupta normal sezonu 5.sırada bitirerek play-off'lara kalan temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor çeyrek final müsabakasında sahasında Bursa Yıldırımspor'la 2-2 berabere kaldı.

Kelkit ilçe stadında oynanan müsabakayı Mustafa Kürşad Filiz, Mehmet Yıldırım ve Mehmet Emin Tuğral hakem üçlüsü yönetti.

Müsabakanın 16.dakikasında kalesinde gördüüğü golle 1-0 geri düşen temsilcimiz 56.dakikada Adem Sağlam'ın penaltıdan attığı golle eşitliği sağladı. Bu dakikadan sonra her iki takım da birbirine üstün gelmek için kaleleri zorlarken Bursa Yıldırımspor'un 59.dakikada attığı gole 66.dakikada Tayfun Çulha'nın golüyle karşılık veren temsilcimiz müsabakadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Temsilcimiz 10 Mayıs tarihinde Bursa Minareli Çavuş Spor Tesisleri saat 16.00'da çeyrek final ikinci müsabakasını gerçekleştirecek.

Zorlu müsabakanın ardından açıklama yapan 1954 Kelkit Belediyespor teknik direktörü Ulaş Ulusan, “İç saha avantajımızı kullanmak istiyorduk ama iki talihsiz gol yiyince olmadı. Çok rahat alabileceğimiz maçtı. Bireysel hatalarla goller yiyince takımın demoralize oluyor. Çocuklarım ellerinden geleni yaptılar. İkinci sezonumuzda da play-offa kalmayı başardık. Önümüzde bir maç daha var galip gelirsek turu atlayacağız. O gücümüz de var. İnşallah böyle basit hatalar yapmadan tutu atlarız” diye konuştu.

TFF’nin açıkladığı 3.lig statüsüne göre play-off’larda, her grupta grubunu 2. sırada bitiren takım 5. sırada bitiren takımla, 3. sırada bitiren takım ise 4. sırada bitiren takım ile çift maç eleme usulüne göre çeyrek final müsabakaları oynarlar. İlk müsabakalar 4. ve 5. takımların sahasında oynayacak. Kazanan takımlar ilk maç 3. ve 4. takımların eşleşmesinde galip gelen takımların sahasında olacak şekilde çift maç eleme usulüne göre yarı final müsabakaları oynarlar. Her grupta yarı final müsabakalarını kazanan toplam 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanır. Final müsabakaları, grup içi play off müsabakaları sonucunda başarılı olan her gruptan 1 takım olmak üzere toplam 4 takım arasında, 1. Grup ile 2. Grup; 3. Grup ile 4. Grup eşleşecek şekilde tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanır. Oynanacak olan final müsabakaları sonrasında 2 takım daha TFF 2. Lige yükselmeye hak kazanır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köprülü: Cumartesi günü ligde varolma mücadelesi vereceğizÖnceki Haber

Köprülü: Cumartesi günü ligde varolma mü...

İnsanlık ölmedi dedirttiSonraki Haber

İnsanlık ölmedi dedirtti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar