Gümüşhane

Kelkitli Eğitimci-İktisatçı Zekai Eren aday adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kelkitli Eğitimci-İktisatçı Zekai Eren aday adayı oldu
Abone ol
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinden olan ve Kelkit Sadak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü iken istifa eden Zekai Eren, AK Parti İl Başkanlığına gelerek 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesi bütün Türkiye’de olduğu gibi Gümüşhane'de de aday adayları müracaatlarına devam ediyor.

Aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere istifa eden Zekai Eren, üçüncü kez adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığında düzenlenen programda İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya aday adaylığı dosyasını teslim eden Eğitimci-İktisatçı Zekai Eren yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Tevazu, samimiyet ve gayretle çıktığımız bu kutlu yolculukta "insanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturu siyasi anlayışımızın temel şiarı olacaktır. Seçim sandığı ile ülkemizin istiklal ve istikbalinin kaderinin aynı noktada kesiştiğinin bilincindeyiz. Türkiye Yüzyılı'nı inşa etme yolunda milletimizle gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Gün kardeşlik günüdür. Yaralarımızı birlikte sarma, acılara birlikte ilaç olma günüdür. İnsanlığın vicdanı ve gür sesi aziz milletimizin kutlu yürüyüşüne, birliğine ve kardeşliğine tuzak kuran sömürgeci emperyalistlerin ve işbirlikçilerinin siyaset mühendisliklerine "Dur!" deme günüdür. Vakit Türkiye Vaktidir! Selam, dua ve muhabbetlerimle.”

Zekai Eren kimdir?

1970 yılında Gümüşhane ili Kelkit ilçesine bağlı Alacat köyünde doğdu.

1980-1987 yılları arasında Kelkit İmam Hatip Lisesinde ortaöğretimini tamamladı.

1988 yılında Kelkit Öbektaş Merkez Camii’nde İmam Hatip olarak görev yaptı.

1989-1993 yıllarında Atatürk Üniversitesi, Erzincan Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği (Sosyal Bilgiler Yan Alanı) Bölümünü; 2013-2017 Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünü "Onur öğrencisi" olarak bitirdi.

1993-1995 yılları arasında Ordu İlinde, 1995-2001 yılları arasında Gümüşhane/Kelkit ilçesinde muhtelif okullarda öğretmenlik yaptı.

1998 yılında MEB´in açmış olduğu Eğitim Yöneticiliği Sınavını kazandı ve KTÜ Fatih Eğitim Fakültesinden “A Tipi Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sertifikası” aldı.

2001-2010 Kelkit 75.Yıl İMKB. PİO, 2010-2014 Kelkit Sadak Ortaokulu, 2014-2019 Kelkit Yeniyol 75.Yıl İmam Hatip Ortaokulu Müdürlükleri ve 2019 yılından bu yana Kelkit Sadak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlü görevini yürütmektedir.

2006 ve 2022 yılları Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavlarını kazanarak sırasıyla uzman öğretmen ve başöğretmen unvanlarını aldı.

Evli ve iki kız iki erkek olmak üzere dört çocuk babasıdır.

Cuma ve Yörünge Dergisi, akit ve Yeni Şafak Gazetelerinde temsilcik görevlerini yürüttü.

Öğrencilik yıllarından itibaren Milli Gençlik Vakfı, Yavuz Selim Vakfı, Eğitim Bir-Sen, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) gibi sivil toplum kuruluşlarının teşkilatlanmasında ve hizmetlerinde görevlerde bulundu.

Türkiye Gençlik Vakfı Gümüşhane YİK üyeliği görevini aktif olarak sürdürmektedir.

26. ve 27. dönemlerde iki kez Gümüşhane Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığı yaptı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın Pişiren müracaatını yaptıÖnceki Haber

Aydın Pişiren müracaatını yaptı

18 Mart mesajlarıSonraki Haber

18 Mart mesajları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar