Gümüşhane

Kupa sayısını 45’e yükselttiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kupa sayısını 45’e yükselttiler
Abone ol
Kısa sürede aldıkları kupalar ve elde ettikleri başarılarla Türkiye’deki off-road camiasında önemli bir yer edinen Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF), Niksar’da katıldıkları yarışlarda 3 kupa daha kaldırarak koleksiyonlarını 45 kupaya yükseltti.

Tokat’ın Niksar ilçesinde 5.düzenlenen off-road yarışları büyük ilgi gördü. Niksar Belediyesi ve Niksar Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen yarışma Çamiçi yaylasında yapıldı. 

Yarışlara Tokat’ın yanı sıra Erzurum, Erzincan, Ordu, Sivas, Artvin, Amasya, Gümüşhane illerinden 20 kulüp ve 60'a yakın araç katıldı. 

Yarışların startını Niksar Kaymakamı İlhami Doğan ile Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan off-road aracıyla parkurlardan geçerek başlattı. 

3 bine yakın kişinin izlediği yarışlar oldukça çekişmeli geçti. Pilotlar güçlü arazi araçlarıyla zorlu parkurlarda nefesleri kesti. 2 kilometrelik parkuru en kısa sürede tamamlamak için birbirleriyle yarışan pilotlar seyircilerden alkış topladı. 

En çok ilgiyi ‘ölüm çukuru’ adı verilen parkur oluşturdu. Çukurdan çıkamayan araçlar iş makinesi yardımı ile çıkarılırken, izleyiciler keyifli ve unutulmaz anlar yaşadı.

Etkinliğe Gümüşhane’den 4 araçla katılan GÜMOFF ekibi büyük bir başarıya imza atarak 3 kupa kaldırdı. İzleyenlere adrenalin dolu anlar yaşatan yarışlar sonucunda Gümüşhane’yi temsil eden sporcularımızdan S1 kategorisinde Alper Akçay ve Co-Pilotu Şenol Kazancı üçüncü, S2 kategorisinde Recep Şahin ve Co-Pilotu Habip Yılmaz ikinci, S5 kategorisinde Samet Şahin ve Co-Pilotu Ufuk Şahin ikinci oldu.

Etkinliğin ardından bir açıklama yapan kulüp başkanı Recep Şahin, “Bu yıl 5.düzenlenen Niksar Offroad yarışlarına 4 araçla katıldık. 3 kupa alarak zorlu parkurda yine Gümüşhanemizi gururlandırdık. Oyunlar sırasında parkurda “Gümüşhane çukuru” adı verilen en zorlu çukur Gümüşhanemizi temsil etti. Gümüşhane çukurunda GÜMOFF ekibine ait araçlar tamamen şov yaparak çukurdan çıkmayı başardılar. Çok zorlu şartlarda olsa da mükemmel bir ekip ruhu ile görevimizi tamamladık. Tüm offroad kulüplerimize ve bizleri destekleyen başta ana sponsorumuz Niyazoğlu Karabey ve herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özdamar ödülünü aldıÖnceki Haber

Özdamar ödülünü aldı

Demir: 50 bin nüfuslu şehirde İstanbul trafiği yaşıyoruzSonraki Haber

Demir: 50 bin nüfuslu şehirde İstanbul t...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar