Gümüşhane

Memleket Partisi kurucu il başkanı Arzu Ay oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memleket Partisi kurucu il başkanı Arzu Ay oldu
Abone ol
Gümüşhane siyasi tarihinde ilk kez bir partinin kurucu il başkanlığı görevine il merkezinden bir kadın atandı. Karşıyaka Mahallesi muhtarı Arzu Ay, Memleket Partisi kurucu il başkanı oldu.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Gümüşhane’de siyasi hareketlilik devam ediyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşen Karşıyaka Mahallesi muhtarı ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Ay, partisinin il örgütünü kurmak üzere kurucu il başkanı olarak atandı.

Gümüşhane il merkezinin ilk siyasi parti kadın kurucu il başkanı olarak atanan Ay, yaptığı açıklamada “Ben masalara inanmayan, masadakilerin bizi temsil etmediğini, halkın ne istediğine kulak kabartmadıkları inancı ile halk hareketi ile büyüyen Memleket Partisine katkı vermek, desteklemek için bu göreve talip oldum” dedi.

“Kadının memleket siyasetinde izi olmalı”

Kadının memleket siyasetinde ve memleketin dahlinde izi olması gerektiğini vurgulayan, Gümüşhane’de sürekli halkın içinde olduğunu belirterek, kararsızların çoğunlukta olduğu ve yalnızlaştırıldığı bir dönemde olduklarını savunan Ay, “Kimsenin halkın nabzını tuttuğu görülmedi. Suskun, içine kapanmış bir halk kitlesi oluştu. Sanki bize mi soruyorlar, yukardakiler zaten başımıza birini tayin edecek gibi serzenişler var. Halk bıkkın, güvensiz, konuşsa suç, konuşmasa dert .6’lı masaya kuşku ile baktıkları aşikar. Kendi adıma ve konuştuğum hemfikir olduğum çoğu insan masalardan bıktı. Masalar bizi temsil etmiyor. Atalarımız Türkiye Cumhuriyeti’ni masalarda kurmadı. Cephelerde sınırı çizdik. Halkın sesini dinleyen ve bu sese kulak veren Memleket Partisi Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye bende bu safta görev almak istiyorum dedim yetkimi aldım. Hem partimize hem şehrimize hayırlı olsun” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti’ye 7 müracaatÖnceki Haber

İYİ Parti’ye 7 müracaat

Reşat Çalışkan adaylık başvurusunu yaptıSonraki Haber

Reşat Çalışkan adaylık başvurusunu yaptı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar