Gümüşhane

Millet İttifakından Millet Bahçesine karşı bildiri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Millet İttifakından Millet Bahçesine karşı bildiri
Abone ol
Millet İttifakının ortakları olan CHP, İYİ Parti, Demokrat Partisi ve Saadet Partisi İl Başkanları ortak basın açıklaması yaparak “Millet Bahçesi” projesine karşı görüş bildirdi.

Temmuz Zafer Meydanında Cuma namazı çıkış basın açıklaması yapan heyet adına bildiriyi Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Akın Demir seslendirdi.

Demokrat Partisi İl Başkanı Şerif Akıntürk, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, CHP İl Başkanı Habil Palancı ve partilerin katıldığı programda konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Av. Akın Demir, kaynakların kişilere değil millete aktarılması gerektiğini söyledi.

Deprem ve sel felaketlerinin bir kez daha idarecilerin mesuliyetini hatırlattığını ve idarecilerin ferasetsiz, lakayt tavırlarının bedelini acı bir şekilde tecrübe ettirdiğini öne süren Demir, “Toplanma merkezlerini imara açan, alt yapı çalışmalarını aksatan, gördüğü her alana bina diken zihniyetin neye mal olduğunu hep birlikte yaşadık. Kendi aklından başka bir şeyi beğenmeyen, kendini toplumun varlık sebebi gören bu sistem ve hizmet anlayışı bir an önce değiştirilmelidir” ifadelerini kullandı.

Eğri teraziden doğru tartı ortaya çıkmadığı gibi gereksiz bir projeden de doğru bir hizmet ve iş çıkmasının mümkün olmadığını kaydeden Demir, “Hizmet demek insanların, şehrin beklentilerine doğru cevap verebilmektir. Millet iş diyor, aş diyor. Milletin beklentileri başka bunların icraatları başka. Gümüşhane’ye bu zamana kadar hizmet etmiş ve ihtiyacı fazlası ile karşılayan Valilik Binası yıkılacak ve yerine millet kıraathanesi yapılacak. Bu nasıl bir mantık, bu nasıl bir zihniyet anlamak mümkün değil. Ve işin en gülünecek tarafı çürük ve eski olduğu için terk edilen eski devlet hastanesine onlarca milyon harcanacak ve geçici Valilik binası yapılacak. Sayıştay Denetimlerine sınır konulmasının gerekçesi bu olsa gerek. Harcanan israf edilen kamu kaynakları ört bas edilsin. Kim nere ne harcandığı bilinmesin herkesin yaptığı yanına kar kalsın. Böyle bir düzen olmaz, olamaz. Bir proje yapılacaksa şehrin insanının fikri sorulacak, faydası zararı tartışılacak öylece yapılacak. Bir sabah kalkıp ben şuna karar verdim, şu yapılacak devri kapandı, kapanmalıdır. Bu sebep ile 6lı masanın ortakları olarak bir kez daha halkımıza sesleniyoruz. Gelin bu şehre birlikte sahip çıkalım” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhaneli akademisyen ilk 3’teÖnceki Haber

Gümüşhaneli akademisyen ilk 3’te

İşadamı Kartal Aday Adaylığı Başvurusunu YaptıSonraki Haber

İşadamı Kartal Aday Adaylığı Başvurusunu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar