Gümüşhane

Milletvekili Köse: Gümüşhane her şeyin en güzeline layıktır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Köse: Gümüşhane her şeyin en güzeline layıktır
Abone ol
AK Parti’den 28.dönem Gümüşhane Milletvekili seçilen Av.Celalettin Köse, kalabalık bir heyetle gittiği Gümüşhane Adliyesinde mazbatasını aldı. Köse, yasama faaliyetleri dışında kalan tüm zamanını Gümüşhane’de hemşehrileriyle geçireceğini söyledi.

Köse, beraberinde eşi, çocukları, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti ilçe, kadın kolları, gençlik kolları başkanları, Milletvekili aday adayı Ünal Yılmaz ve partililerle geldiği Adliye binasında mazbatasını aldı.

Törene Belediye Başkanlığı’nın makam aracı Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un şoför koltuğunda gelen Köse, il, ilçe, teşkilat ve Belediye Başkanlarıyla İl Seçim Kurulu Başkanı Garip Aykanat’tan mazbatasını aldı.

Daha sonra Adliye önünde kendisini bekleyen partili ve sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Köse, gazetecilere yaptığı açıklamada dün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2.turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi nedeniyle çifte mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Mazbatasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçilmesinin ardından alma düşüncesiyle bugüne kadar beklettiğini kaydeden Köse, “Çok anlamlı oldu bugün. Çok mutluyuz. Bizi bugün burada yalnız bırakmayan AK Partimizin kıymetli Belediye Başkanlarına, il başkanımıza, milletvekili adayımız Ünal Yılmaz ağabeyime, Gümüşhane Adliyesinde birlikte görev yaptığım, her birini tanımaktan mutluluk duyduğum değerli meslektaşlarıma ve AK Partinin çok fedakar teşkilat mensuplarına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonra Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük Türkiye yüzyılında ülkemizi daha fazla kalkındırmak için, ülkemize ve doğup büyüdüğümüz, yaşadığımız bundan sonra da yaşamaya devam edeceğimiz Gümüşhane’mize güzel hizmetler yapmak nasibimiz olsun diye de rabbimden niyaz ediyorum, dua ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde belediye başkanlarımız, teşkilatlarımız, AK Parti Gümüşhane ailemizle birlikte inşallah Gümüşhane’mize güzel hizmetlerin sahibi olmak için gayret edeceğiz” dedi.

Gümüşhanelilere dün yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 78,5 oy oranıyla destek verdiklerini ve kendilerini destekledikleri için teşekkür eden Köse, “Her birine şükranlarımı sunuyorum. Bize destekleriyle bugün burada mazbata aldık. Her birine şükranlarını sunuyorum. Gümüşhane her şeyin en güzeline layıktır. Biz de Gümüşhanemize hizmet etmek için var gücümüzle gayret edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Köse, mazbatasını aldıktan sonra bugün Ankara'ya giderek Milletvekili kaydını yaptıracağını belirterek, “Ankara'daki yasama faaliyetleri dışında kalan tüm zamanımı Gümüşhane’de hemşehrilerimle birlikte geçireceğim” diyerek sözlerini sonlandırdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdoğdu: Kazanan Gümüşhane, kazanan TürkiyeÖnceki Haber

Erdoğdu: Kazanan Gümüşhane, kazanan Türk...

İstanbul’un fethi için yürüdülerSonraki Haber

İstanbul’un fethi için yürüdüler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar