Gümüşhane

MÜSİAD Konya ve Sakarya şubeleri Gümüşhane’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MÜSİAD Konya ve Sakarya şubeleri Gümüşhane’de
Abone ol
MÜSİAD Gümüşhane Şubesi kültür ve iş gezisi programı kapsamında Konya ve Sakarya Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve ailelerini misafir etti.

Cuma günü başlayıp Pazar günü sona eren programın ilk gününde her iki ilden gelen ziyaretçiler Tomara Şelalesi, Karaca Mağarası ve Süleymaniye mahallesini gezdi.

Tomara şelalesinde kahvaltı ile başlayan programda ziyaretçiler 40 ayrı kaynaktan dökülen şelaleyi gezdiler. Tomara şelalesine hayran kalan ziyaretçiler buradan şehrin bir başka doğa harikası olan Karaca Mağarasına geçti. Karaca mağarasında bol bol fotoğraf çeken ziyaretçiler Gümüşhane’nin eski yerleşim yeri olan Süleymaniye mahallesine hareket etti. Burada Süleymaniye Camii ve bölgedeki eski konak ve kiliseler hakkında bilgi alan misafirler 3 farklı medeniyetin barış içinde yaşadığı mahalleye hayran kaldı.

İlk günün akşamında Sema Doğan Yaşam Alanında düzenlenen toplantıda Gümüşhane’nin ticaret ve turizm hayatı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Programda konuşan MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Abdulbaki Kara, Konya ve Sakarya şubelerini Gümüşhane’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

Konya ve Sakarya şubelerinin MÜSİAD’ın en köklü şubelerinden olduğunu beliren Kara, aralarındaki ticari işbirliğinin artarak devam etmesini arzuladıklarını belirterek Gümüşhane’nin büyük bir turizm potansiyeli olduğunu vurgulayarak gezi vesilesiyle şubeler arasındaki bağların da kuvvetlendiğini söyledi. 

Toplantının ardından misafirler konaklayacakları Limni Gölü Tabiat Parkına geçti. Limni Gölündeki kahvaltı ile başlayan ikinci gün etkinlikleri kapsamında Kürtün ilçesindeki Çağlayandibi Şelalesi, Örümcek Ormanları ve Kürtün yaylaları gezildi, misafirlere bölge hakkında bilgiler verildi. 

Özellikle Örümcek Ormanlarının eşsiz doğası ziyaretçileri adeta büyülerken ikinci günün akşamında Limni Gölünde yemek ve şubeler arası dost meclisi toplantısı gerçekleştirildi. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda ticari iş fırsatları ve işbirlikleri ele alındı, üyeler arasında dostluk köprüleri kuruldu. 

MÜSİAD’ın temel felsefelerinden olan tanı, tanıştır ve ticaret yap hedefi ile yapılan programın tüm katılımcı şubeler açısından çok verimli geçtiğini kaydeden MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Abdulbaki Kara, “Üyeler birbirleriyle tanışma fırsatı buldular ve ticari fikir alışverişinde bulundular. MÜSİAD Gümüşhane şubesi olarak bu tür programlarımız artarak devam edecek. Şehrimizin tanıtımı açısından yeni programlar düzenlenecek ve birçok farklı şube ilimizde ağırlanacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Umut Işığı” Meksika’dan sonra Amerika’da da gösterimdeÖnceki Haber

“Umut Işığı” Meksika’dan sonra Amerika’d...

Çevre Haftası’nda depremden etkilenen vatandaşlar anısına Harşit Çayı’na çelenk bırakıldıSonraki Haber

Çevre Haftası’nda depremden etkilenen va...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar