Gümüşhane

Onuk: Önümüzde çok zorlu bir üç haftalık periyot var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Onuk: Önümüzde çok zorlu bir üç haftalık periyot var
Abone ol
TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden ve hafta sonu sahasında Modafen’i 2-0 mağlup eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Ekrem Onuk, haftayı üç puan ile kapatmanın moral verici olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada her maça olduğu gibi Modafen karşısına da üç puan parolası ile çıktıklarını kaydeden Onuk, “Tüm karşılamalar için her zaman üç puan hesapları yaparak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Modafen maçımızda maçın son düdüğüne kadar galibiyeti kovalayan, mücadelen hiç kopmayan bir Gümüşhanespor vardı sahada. Geçtiğimiz haftalarda sürekli dile getirmiş olduğum bir konu vardı. Hücum hattında sıkıntılar yaşıyorduk ama bunları aşacağımızı da biliyorduk. Yusuf Yağmur ve Oktay Pop’un hazır olmamaları bizi biraz planlarımızda değişikliklere götürse de gerçekten kendileri çok ciddi ve yoğun bir program eşliğinde çalışmalar gerçekleştirerek hazır hale geldiler. Modafen maçında da ikisine ilk 11'de forma şansı tanıdık. Sizlerde takdir edersiniz ki, oyun planımıza ve oyun mücadelemize çok farklı bir katkı sağladılar. Karşılaşma boyunca birçok pozisyona girdik, bir de kaçırmış olduğumuz penaltı var. Bunlar futbolun içinde var hep de olacaktır. Ben tüm takımımızı tebrik ediyor, bu sürece kadar da sabırla bekleyen taraftarlarımıza yürekten sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Bir günlük iznin ardından ligin 6.haftasında 9 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Ağrı 1970 Spor maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Onuk, “Önümüzde şimdi çok zorlu bir üç haftalık periyot var. Hafta sonu deplasmanda Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacağız. Döndüğümüz de ise kendi sahamızda Karşıyaka'yı konuk ettikten sonra Fethiyespor deplasmanına gideceğiz. Bu üç rakibimiz, bizim gibi ligde hedefleri olan takımlar. Hazırlıklarımızı çok ciddi şekilde gerçekleştirdikten sonra rakiplerimizin karşısına yine üç puan parolası ile çıkacağız. Bu zor periyotu istediğimiz şekilde kayıpsız geçersek önümüz çok daha açık olacaktır. Harika bir aile ortamımız var, futbolcularımız gerçekten müthiş bir özveri ile çalışıyor ve sahada mücadele ediyor. Ben hepsiyle tek tek gurur duyuyorum. Her geçen hafta hedeflerimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Sezon sonu inşallah gülen taraf olacağız ve Gümüşhanespor hak ettiği yerlere yeniden dönen taraf olacaktır” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emniyet’ten 4 Ekim farkındalığıÖnceki Haber

Emniyet’ten 4 Ekim farkındalığı

64 yıllık mektubun sırrıSonraki Haber

64 yıllık mektubun sırrı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar