Gümüşhane

Parlak: İkinci yarı her şey farklı olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Parlak: İkinci yarı her şey farklı olacak
Abone ol
TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin başarılı teknik direktörü Murat Parlak, ikinci devrenin ilk maçında 23 Elazığ Futbol Kulübü karşısında 3 puan almalarının çok değerli olduğunu söyledi.

1-0’lık Gümüşhane galibiyetiyle sonuçlanan müsabakayı değerlendiren Parlak, çok iyi bir devre arası kamp dönemi geçirdiklerini ve ilk maçların her zaman zor olacağını bilerek 23 Elazığ Futbol Kulübü karşılaşmasına ciddiyetle hazırlandıklarını belirtti.

Son oynadığı 5 maçın 3’ünü kazanan, yalnızca 1 yenilgi alan takımı deplasmanda pozisyon vermeden, 4-5 net pozisyona girerek yenmeyi başarmanın takımı adına sevindirici olduğunu kaydeden Parlak, “Maçın içinde zaman zaman istemediğimiz durumlarla karşılaşsak ta maçın her anını kazanmak üzerine oynadık ve tüm değişiklikleri maçı kazanmak için yaptık. Maçın son 20 dakikasında sakatlanan sol bekimiz yerine ikinci forveti oyuna aldık ve bu dakikadan sonra kendi asıl mevkisi olmayan, sol bekte görev yapan ve maçın kazanılmasında diğer oyuncularım gibi büyük pay sahibi olan Gümüşhane altyapısından yetişen, takımımızın en genç oyuncularından Osman Can Kömürcü ’nün ortaya koyduğu performans son derece değerliydi” dedi.

Genç oyuncuların bu kadar kıymetli olduğu bir futbol ikliminde Gümüşhane ruhunu taşıyan, bu toprağın çocuklarının ortaya koyduğu performansı çok değerli bulduğunu ve başta Osman Can Kömürcü olmak üzere tüm oyuncularını kutlayan Parlak, “Göreve geldiğimde herkesin küme düşer dediği, havuzun dibinde boğulmakta olan bir yüzücü gibiydik. Şu anda yalnızca suyun üstüne çıkıp nefes aldık. Ligin ikinci yarısında yüzebildiğimiz kadar hızlı yüzüp rakiplerimizle olan farkı kapatmaya çalışacağız. Bu hedefe ulaşmak için; inanmışlığımız, hırsımız ve çalışkanlığımız var. Birlikte oynadığımız oyun aklımız ve oyun kalitemiz var. Saha içerisinde ve saha dışında birlikte hareket eden bir oyuncu grubumla Gümüşhanespor ruhunu sahaya yansıttığımız zaman kapanmayacak hiçbir fark yoktur” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maden yolunda kaza: 2 yaralıÖnceki Haber

Maden yolunda kaza: 2 yaralı

Gümüşhane’de 18 bin 765 öğrenci için yarı yıl zili çaldıSonraki Haber

Gümüşhane’de 18 bin 765 öğrenci için yar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar