Gümüşhane

Reşat Çalışkan adaylık başvurusunu yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Reşat Çalışkan adaylık başvurusunu yaptı
Abone ol
AK Parti Kelkit İl Genel Meclis Üyesi Reşat Çalışkan, 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti’ye müracaatını gerçekleştirdi.

Yoğun başvurular sebebiyle 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler için AK Parti milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 22 Mart 17.00'ye kadar uzatılmasının ardından İl Genel Meclis Üyeliğinden istifa eden Reşat Çalışkan, 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti milletvekili aday adaylığı için parti binasına gelerek başvurusunu gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda deprem bölgesi için AFAD’a yaptığı bağışın ardından Gümüşgöze Belediye Başkanı Hasan Aksel, AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz ve İl Genel Meclis Üyeleri ile parti binasına gelen Çalışkan, AK Parti İl Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya evraklarını teslim etti.

“Herkesi, hep birlikte, elbirliği ile Gümüşhane’mizi daha yaşanabilir bir kent yapmaya davet ediyorum”

Memleketine olan hizmetlerde kalite çıtasını daha yükseğe taşımak için Milletvekilliğine aday adaylığını ilan ettiğini kaydeden Çalışkan, “Kurulduğu günden beri milletimize hizmet etmek aşkıyla gecesine gündüzünü katarak emek harcayan, gerçekleştirdiği hizmetlerle Cumhuriyet tarihimizin sayfalarında en mümtaz yerini alan AK Parti kadroları içerisinde bulunduğum için Allah'a hamd ediyorum. 22 yıl önce “Yeter söz milletin” sloganıyla siyasi çalışmalarına başlayan ve girdiği bütün seçimlerden halkımızın büyük desteğiyle çıkan AK Parti’nin, bu seçimlerden de alnının akıyla çıkacağına, hepiniz gibi benim de inancım tamdır. AK Parti’nin bir hizmet partisi olarak kurulduğu, içi boş, farklı meselelerle uğraşmak yerine halkımızın derdine çare bulmak için çalıştığı malumunuzdur. AK Parti, Türkiye'de birçok hizmet noktasında önemli gayretler ortaya koymuştur. Ama AK Parti'nin Türkiye'deki en önemli ve en değerli hizmetlerinden birisi, Türkiye'nin demokratikleşmesine sağladığı katkılar ve insan haklarına saygılı bir sistemin yürürlüğe girmesi için ortaya koyduğu performanstır” dedi.

AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu ve AK Parti’nin bu hizmetlerini bütün Türkiye’de olduğu gibi Gümüşhane’de de görüldüğünü ifade eden Çalışkan, “Bu hizmetlerin her geçen gün katlanarak büyümesi ile halkımızın hayat ve refah seviyesinin yükselmesi tek dileğimiz, tek hedefimizdir. Gümüşhanemiz AK Parti, sayesinde birçok hizmet gördü. Bilgi, beceri ve 10 yıllık Belediye meclis üyeliği beraberinde 4 Yıllık İl genel meclis yerel yönetim tecrübemi ve mesleki hayatımdaki başarıyı, halkımızın hayat kalitesine daha fazla katkı yapabilmek, memleketime olan hizmetlerde kalite çıtasını daha yükseğe taşımak için Milletvekilliğine adaylığımı ilan etmiş bulunuyorum. AK Parti, güçlü ve tecrübeli alt yapısı olan bir partidir. AK Partinin bu tecrübesinden faydalanmak, AK Partinin hizmet anlayışını ilçelerimizin ve bölgemizin kazanç hanesine artı katkı sunabilmek maksadıyla çıktığımız bu yolda, Cenab-ı Allah'tan yardım diliyor, partili – partisiz bütün Gümüşhaneli hemşehrilerimden destek bekliyorum. Herkesi, hep birlikte, elbirliği ile Gümüşhanemizi daha yaşanabilir bir kent yapmaya davet ediyorum. Hep birlikte, geleceği inşa edeceğiz. Ülkemizde yaşanan barış ve kardeşlik ikliminin en güzel örneğini Gümüşhane’de sağlayarak, kimseyi ötekileştirmeden kucaklayacak, bütünleşerek büyüyeceğiz. Gümüşhane’de hayat kalitesini yükseltme iddiasındayız. Bu iddiayı gerçekleştirmek için her türlü ayrışma ve ötekileştirmenin karşısında duracağız. Bütün enerjimizi, her türlü kısır çekişmenin karşısında durarak, birlik ve beraberlik yolunda harcayacağız. Bütün enerjimizi, tüm ilçelerimizi ve bölgemizi yeni bir görünüme kavuşturacak projeleri uygulamak için sarf edeceğiz, Gümüşhanemizi Avrupa standartlarına taşımak ve cazibe merkezi haline getirmek için her fırsatı değerlendireceğiz. Tüm enerjimizi ve imkanlarımızı Gümüşhane için Türkiye Yüzyılı hedeflerine uygun hale getirmeye, vatandaşlarımıza daha hızlı, daha etkin ve daha verimli hizmet götürmeye, Gümüşhane sevdasını, bütün gönüllere kazımak için harcayacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Zeynep KAYA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Memleket Partisi kurucu il başkanı Arzu Ay olduÖnceki Haber

Memleket Partisi kurucu il başkanı Arzu...

Varan ve Yılmaz Başvurularını YaptıSonraki Haber

Varan ve Yılmaz Başvurularını Yaptı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar