Gümüşhane

Sarıgül gençlerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıgül gençlerle buluştu
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ve eski milletvekili hemşehrimiz Turan Aydoğan Gümüşhane’de düzenlenen “Gençler Soruyor, Milletvekilleri cevaplıyor” programına katıldı.

Bağlarbaşı Mahallesindeki Cafe Akademi’de düzenlenen ve Millet İttifakı İl Başkanlarının da katıldığı programda Sarıgül ve Aydoğan gençlerle sohbet etti, sorularını cevaplandırdı.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri çalışmaları kapsamında gençlerle bir araya gelen 14 Mayıs seçimlerinde CHP Erzincan Milletvekili seçilen Sarıgül, “Bizim gençlerimiz neden dünyanın ileri ülkelerindeki yaşıtları gibi yaşayamasın? Dünya kurulduğundan beri her nesil bir önceki nesilden daha iyi yaşadı. Türkiye’de anne ve babalar çocuklarının kendileriyle aynı yaşam standartlarına sahip olamayacakları endişesini taşıyor. Bu geriye gidiştir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yerine en kısa sürede parlamenter sisteme geçilmesi gerektiğini vurgulayan Sarıgül, “Bu sistemde, meclis göstermeliktir, yargı bağımsız değildir. Bu sistem, dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir sistemdir ve Sayın Erdoğan için yapılmıştır. Sayın Erdoğan atama yapıyor, vergi koyuyor, para harcıyor ama hiçbir kuruma hesap vermiyor, sorumlu tutulmuyor. Böyle bir yönetim sistemi olmaz. Erdoğan da olsa olmaz, Kılıçdaroğlu da olsa olmaz. Bu kadar yetki bir kişiye verilemez. Türkiye buna razı gelmez” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın dün yaptığı ortak basın açıklaması ile 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıklamasının üzerine kendisine teşekkür ederek doğru yöne destek vermesinin isabetli olduğunu vurgulayan Mustafa Sarıgül, “Sayın Özdağ, dostluğumuz var. Zaman zaman ülkemizin ekonomik, sosyal sorunlarını görüşürüz. Politikada aldığınız kararları, haktan hukuktan yana yaparsanız tarihe mal olursunuz. Sayın Özdağ’ın desteği önemlidir. Demokrasi adına önemli bir karardır. Herkes kendine yakışanı yapar. Ümit Hoca, kendine yakışanı yapmıştır” diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından soruları yanıtlayan Sarıgül, daha sonra Gümüşhane Milletvekili adayı Bedri Ağaç, CHP Gümüşhane İl Başkanı Habil Palancı, Gelecek Partisi İl Başkanı Yasin Uçan, CHP Kadın Kolları Başkanı Belgin Çakır, partililer ve toplantıya katılan gençlerle hatıra fotoğrafı çekildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ekibiyle Gümüşhane’ye geldiÖnceki Haber

Bakan Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ekibiyle...

81 yaşındaki Hürrem dedenin kalp kapağı ameliyatsız değiştirildiSonraki Haber

81 yaşındaki Hürrem dedenin kalp kapağı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar