Gümüşhane

Star Shoes açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Star Shoes açıldı
Abone ol
Gümüşhaneli genç girişimci Burak Turhan tarafından açılan “Star Shoes” spor mağazası için Çarşı Gümüşhane’nin ikinci katında tören düzenlendi.

Erkek ve kadın spor mağazası konsepti ile hizmet verecek olan Star Shoes Kıbrıs Caddesinde yer alan Çarşı Gümüşhane’nin ikinci katında hizmete açıldı.

Açılış törenin ardında mağazayı gezen Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Er’e Star Shoes’dan spor ayakkabı hediye alarak mağazanın ilk alışverişini gerçekleştirmesinin üzerine “Siftah bizden bereket Allah'tan” dedi.

“Ticaretin onda dokuzu cesarettir”

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Ticaretin onda dokuzu cesarettir. Bu cesaret sizlerde oluşmuş görüyorum ki ve inanıyorum güzel işler yapacağınıza. Bu yolda sizleri daima destekleyeceğiz belediye olarak arkanızda dimdik duracağız. Biz Çarşı Gümüşhane’nin küçük bir alışveriş merkezi görünümünde olmasını istiyoruz ve bu amaca uygun çalışıyoruz. Bu yaz burası umuyoruz ki dolacak bizim de bunun için çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

“Ticarethaneleri açmak kolaydır yaşatmak zordur”

Ticarette rekabetin önemine vurgu yapan GTSO Başkanı İsmail Akçay, “Gümüşhane çarşısında büyük bir cesaretle iş yeri açan Turhan Ailesini tebrik ediyorum. Ticarethaneleri açmak kolaydır yaşatmak zordur. Zor olanı başarmanın çözümü de bizlerden geçiyor. Eğer insanımız açılan iş yerlerini sık sık ziyaret ederse o iş yerlerini yaşatmış oluruz. Ticaret varsa Gümüşhane var, ticarethaneler varsa biz varız. Vatandaşlarımıza kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla sunmasını ümit ediyorum ve bekliyorum. İnanıyorum ki buraya gelerek yolunuzu biraz uzatmış olacaksınız ama buradan yapacağınız alışverişlere göre daha ekonomik olacaktır” ifadelerini kullandı.

Açılış törenine Belediye Başkanı Ercan Çimen, CHP İl Başkanı Habil Palancı, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, parti temsilcileri, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (GTSO) İsmail Akçay ve davetliler katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de arıcılık eğitimi başladıÖnceki Haber

Gümüşhane’de arıcılık eğitimi başladı

Kelkit TSO’dan Trabzon TTSO’ya ZiyaretSonraki Haber

Kelkit TSO’dan Trabzon TTSO’ya Ziyaret

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar