Gümüşhane

Uygun fiyatlı Vivo Y36 4G’nin detayları ortaya çıkıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uygun fiyatlı Vivo Y36 4G’nin detayları ortaya çıkıyor!
Abone ol
Akıllı telefon pazarının başarılı oyuncularından Vivo’nun çok yakında tanıtmaya hazırlandığı Vivo Y36 4G modeli için geri sayım başladı. Yakın zamanda tanıtılacak olan telefon için son dönemde yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Tanıtım tarihi yaklaştıkça Vivo Y36 4G’nin özellikleri de ortaya çıkmaya başladı. Akıllı telefon hakkındaki son detaylar ise Bluetooth SIG’de görüldü.

Bluetooth SIG sertifikasına sahip olan Vivo Y36 4G, internet sitesinde V2247 model numarasıyla listelendi. Sertifikasyon listesinde yer alan yeni modelin bu sayede Bluetooth 5.0 ile geleceği ortaya çıkmış oldu. Vivo Y36 geçtiğimiz günlerde de Geekbench’te görülmüştü.

Yine aynı V2247 model numarasıyla Geekbench’te görüntülenen akıllı telefonun Snapdragon 680 işlemciye sahip olacağını öğrenmiş olduk. Bunun yanı sıra uygun fiyatlı model 8 GB RAM kapasitesine sahip olacak. Akıllı telefonun yapılan tek çekirdekli testlerden 410, çok çekirdekli testlerden ise 1.343 puan aldığı görülüyor.

Diğer gelen bilgilere göre yeni akıllı telefon 6,8 inçlik LCD ekrana ev sahipliği yapacak. 50 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kameraya sahip olması beklenen telefonun batarya kapasitesinin ise 5.000 mAh olacağı öngörülüyor. Yeni telefonda ayrıca 44W’lık hızlı şarj desteği de sunulacak.

Vivo’nun yeni uygun fiyatlı modeli önümüzdeki ay ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacak. Yeni fiyatın satış fiyatının ise 18 bin ila 20 bin Rupi olması bekleniyor. Türk lirasına çevirdiğimizde ise 4 bin 250 ile 4 bin 750 TL arasında bir fiyata denk geliyor.

Vivo son dönemde tanıttığı yeni akıllı telefonları ile piyasaya kendisini oldukça kanıtlamış durumda. Vivo Y36 4G de uygun fiyatı ile önemli satış rakamlarına ulaşabilir.

Kaynak:ShiftDelete.Net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsung Galaxy S23 Ultra’ya kamera güncellemesi!Önceki Haber

Samsung Galaxy S23 Ultra’ya kamera günce...

Samsung Galaxy Z Flip 5 çok daha farklı bir tasarımla geliyor!Sonraki Haber

Samsung Galaxy Z Flip 5 çok daha farklı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar