Gümüşhane

Yılmaz: Safları sıklaştırarak daha güzel yarınlara kavuşmak dileğiyle

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz: Safları sıklaştırarak daha güzel yarınlara kavuşmak dileğiyle
Abone ol
AK Parti Gümüşhane 2.sıra milletvekili adayı Ünal Yılmaz, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından yaptığı açıklamada “Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, dün başladığımız yolda, safları sıklaştırarak daha güzel yarınlara kavuşmak dileğiyle” dedi.

Dün yapılan 28.dönem milletvekili seçimlerinde Gümüşhane’de AK Parti’den Av.Celalettin Köse ve MHP’den Musa Küçük seçildi.

Seçimlerin ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayan AK Parti 2.sıra milletvekili adayı Ünal Yılmaz, seçim kampanyası süresince Gümüşhane’nin tamamında sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmadan aşkla, gayretle ve sevgiyle çalışıp insanlarla kucaklaştıklarını hatırlattı.

Yılmaz’ın mesajı şu şekilde:

“Aziz hemşerilerim, kıymetli dostlar ve güzel insanlar,

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde milletvekili olarak ‘’sefer bizden, zafer Allah’tan’’ düsturuyla yola koyulup şehrimize daha iyi hizmetler üretebilmek için milletvekili adayı olarak göreve talip olduk.

Kampanya süresince, tüm Gümüşhane sathında sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmadan aşkla, gayretle ve sevgiyle çalışıp insanımızla kucaklaştık. 

Bizler ömrünü millete hizmete adamış ve milleti canından aziz bilmiş insanlarız. Kendimiz için şahsi bir beklentimiz olamaz. Milletimiz adına ister ve en iyisini dileriz. Kadere inanır, gayretle mücadele eder, takdirini Allah’tan bekleriz. 

Gelinen noktada Gümüşhane’mizden ikinci vekili elde edecek oya ulaşamadığımız için partimiz AK Parti bir vekil elde etmiş diğer vekili Cumhur ittifakımızın ortağı MHP ile paylaşmıştır.

Cumhur ittifakımızın Milletvekili seçilen AK Partimizin adayı Celalettin Köse ve MHP adayı Musa Küçük’ü tebrik ediyorum.

Bu süreçte yüreği bizimle atan, bizim için ter döken, gönüllerini bize açıp desteğini esirgemeyen Gümüşhanemizin her bir ferdine ayrı ayrı hürmeten şükranlarımı sunuyorum.

Rekor oyla desteğini ortaya koyan Kelkit’imin vefalı insanlarına, Şiran’a, Köse’ye, Kürtün, Torul ve Merkez ilçemize, kalben ve bedenen bizimle birlikte aşk ile koşan kadınlarımızdan gençlerine kadar bütün teşkilat mensuplarımıza, eski, yeni yönetici ve milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, AK Parti’mizin il ve ilçe başkanlarıyla gönül verenlerine ve adını sayamadığım binlerce isimsiz gönül dostuna emekleri ve destekleri için ayrı ayrı kalpten teşekkür ediyorum.

Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, dün başladığımız yolda, safları sıklaştırarak daha güzel yarınlara kavuşmak dileğiyle.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçük: Gümüşhane’de MHP’li milletvekilinin farkını göreceksinizÖnceki Haber

Küçük: Gümüşhane’de MHP’li milletvekilin...

Gümüşhane Üniversitesin’de Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü KurulduSonraki Haber

Gümüşhane Üniversitesin’de Mezunlarla İl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar