Gümüşhane

‘ALTERNATİFSİZ DEĞİLİZ’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘ALTERNATİFSİZ DEĞİLİZ’
Abone ol
31 Mart 2024 tarihinde yapılması öngörülen Mahalli İdareler seçimleri öncesinde iktidar ve muhalefet cephesinde belediye başkan adayları teker teker açıklanırken, ilimizin ve spor camiasının sevilen simalarından Gümüşhane Voleybol İl Temsilcisi Atila Ayvaz, bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

Adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Ayvaz; “Memleketimizin sorunlarına şahitlik eden, dönem dönem siyasetin içinde yer alan insanlarımızdan ve özellikle gençlerimizden aldığımız tepkiler, adaylığımızı zorunlu hale getirdi” dedi.

Bugüne kadar ki belediye yönetimlerinin halkın beklentisi yönünde bir değişimi ortaya koyamamasının da bu zorunluluğa katkı koyduğunu ifade eden Atila Ayvaz; “Artık vatandaşımız kısır döngülere hapsolmuş bir belediyecilik istemiyor. Siyasi parti teşkilatlarının veya genel merkezlerinin vatandaşa dayattığı adayları da istemiyor. Bu ortamda vatandaşımızın en önemli alternatifi olacağımıza inanıyoruz. Biz de memleketimizde yaşayan ve memleketimizin sorunlarını bilen ve beraberinde de sorunlar karşısında önerileri olan bireyler olarak inisiyatif almamız da başka bir zorunluluk olarak ortaya çıktı. Çıktığımız bu hizmet yolunda kuşkusuz en büyük destekçimiz, geleceğimiz olan genç beyinlerdir. Herhangi bir siyasi hareketle bağlantısı olmayan; Gümüşhane’de yaşayan, Gümüşhane’nin sorunlarını bilen ve kendince ortaklaştıran genç bir itici gücümüz var. Bu gençlerimiz ve düşünceleri hala genç olan kıymetli büyüklerimiz bundan 30-40 yıl önceki demode siyaset anlayışıyla yönetilmek istemiyor. Biz tam da bu nokta farklı bir şey ortaya çıkarmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Gümüşhane’nin ülkemizin en çok göç veren illerinin başından geldiğini anımsatan Ayvaz; “Özellikle beyin göçü ilimizin en büyük sıkıntısı. Bunun önüne geçmemiz ve gençlerimizin ilimizde kalması için gerçekçi bir sebep ortaya koymamız gerekiyor. Bunla ilgili ciddi çalışmalarımız var. Gümüşhane’mizin buna ihtiyacı var. Siyasetten bağımsız, istişare odaklı, ötekileştirmeden halkla bütünleşerek yönetilecek bir belediye vaat ediyoruz. Ezelden beri bağımsızlığına düşkün Gümüşhaneli hemşehrilerimin bize destek olacağı inancıyla, seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’nin Üçüncü Büyük Mahallesinde Sorunlar BitmiyorÖnceki Haber

Gümüşhane’nin Üçüncü Büyük Mahallesinde...

Gümüşün yeni patronu Ahmet Yavuz olduSonraki Haber

Gümüşün yeni patronu Ahmet Yavuz oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar