Gümüşhane

Can Dostlarımıza Modern Barınak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Can Dostlarımıza Modern Barınak
Abone ol
Kelkit’te Sokak dostları yeni modern barınakla birlikte daha iyi bir tedavi ve yaşam ortamına kavuşacak.

Kelkit Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen yeni, geniş, modern hayvan barınağına taşınma çalışmaları başladı. Sokak dostları yeni modern barınakla birlikte daha iyi bir tedavi ve yaşam ortamına kavuşacak. Barınakta 5 ameliyathane ile birlikte modern tesisler var.

Kelkit Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen yeni, geniş, modern hayvan barınağına taşınma çalışmaları başladı. Sokak dostları yeni modern barınakla birlikte daha iyi bir tedavi ve yaşam ortamına kavuşacak. Barınakta ameliyathane ile birlikte klinik, aşılama, kısırlaştırma ve doğal yaşam alanı da bulunuyor

Sokak hayvanlarına daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan Kelkit Belediyesi, İçerisinde köpek evleri, ameliyathane, klinik tesis, aşılama tesisleri, kısırlaştırma alanları, doğal yaşam alanının bulunduğu hayvan barınağına taşınma işlemi tamamlandığında sokak hayvanları daha sağlıklı, daha hijyenik ve modern bir ortamda tedavi olacak. Sürekli bakım gerektiren hayvanların da kalacağı barınak, sokak hayvanlarıyla ilgili birçok ihtiyaca cevap verecek özellikler taşıyor.

Sokak hayvanlarının daha sağlıklı bir ortamda hayatlarını sürdürmeyi amaçladıklarını ifade eden Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas;  “Geçici hayvan barınağımızın şartlarını iyileştirerek,  Can Dostlarımızın bakımlı ve sağlıklı bir ortamda hayatlarını sürdürmelerini sağlıyoruz. İnşallah en kısa zamanda sokak hayvanlarına daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan modern hayvan barınaklarından biri olacak tesisi hayata geçirerek sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. İçerisinde köpek evi, ameliyathane, klinik, aşılama, kısırlaştırma ve doğal yaşam alanının bulunduğu hayvan barınağının hizmete girmesi ile birlikte sokak hayvanları daha sağlıklı, daha hijyenik ve modern bir ortamda yaşamını sürdürecek” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kelkit’in Yüzünde Çiçekler AçacakÖnceki Haber

Kelkit’in Yüzünde Çiçekler Açacak

Hayvancılık yatırımlarına yüzde 50 hibe desteğiSonraki Haber

Hayvancılık yatırımlarına yüzde 50 hibe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar