Gümüşhane

Çimen: Sefer bizden zafer Allah’tan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çimen: Sefer bizden zafer Allah’tan
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, kent merkezinde ikamet eden Torullu hemşehrileriyle iftar programında bir araya geldi.

Gümüş Alyans Düğün Salonu’nda verilen ve dini musiki icrasının da yapıldığı iftar programına Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, AK Parti Torul İlçe Başkanı Fatih Küçüköner, Torul Belediye Başkan Adayı Hüseyin Zengin ile AK Parti Gümüşhane ve Torul teşkilatları yönetici ve üyeleri ve kalabalık bir Torullu vatandaş grubu katıldı.

Gümüşhane merkezin en genç Belediye Meclisi üyesi adayı Torullu Mimar Neşegül Selvi ile en genç İl Genel Meclisi adayı Mimar Abdullah Karabulut’un selamlama konuşmasının ardından konuşan AK Parti Torul Belediye Başkan adayı Hüseyin Zengin, 31 Mart seçimlerinde hem Gümüşhane’de hem de Torul’da büyük bir zafer kazanacaklarını ifade etti. 

Milletvekili Av. Celalettin Köse ise konuşmasında şunları söyledi: “Salonu dolduran Torullu hemşehrilerimden, hem Gümüşhane Belediye Başkan adayımız Ercan Çimen, hem de Torul Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Zengin için çok güçlü bir destek istiyorum. Hem Gümüşhane’yi hem de Torul’u kazanacağız inşallah. Ben buna gönülden inanıyorum” dedi.

Salonu dolduran Torullu vatandaşların yoğun alkışları ile konuşmasına başlayan Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen ise “Ben sizleri çok seviyorum, Gümüşhane’yi çok seviyorum. Çünkü doğduğum topraklar burası, nefes aldığım yer burası. Biz bu şehri, bu ili olduğu gibi sevdik. Bu şehri hiçbir zaman derelere bölmedik, bölgelere bölmedik, ilçelere bölmedik. Her zaman söylediğim gibi ben Köseliyim, ben Kelkitliyim, ben Şiranlıyım, ben Kürtünlüyüm, ben Torulluyum…  Evet ben Gümüşhaneliyim. Bu güzel altın kalpli insanların şehrine hizmet etmek benim için bir onurdur. Allah o fırsatı bizlere verdi. 10 yıldır bu şehre hizmet ediyorum. Önemli olan gönül siyaseti yapmaktır. Evet, biz gönüllere girmek için o mücadeleyi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar kendisini aday gösterdiğini hatırlatan Çimen, “Bizim için çıraklık, kafalık bitti. Amacımız inşallah ustalık döneminde de bu güzel şehrimize hizmet etmek. Bu hizmeti yapmak için bu masaları doldurduğumuz gibi, 31 Mart’ta da sandıkları da doldurmamız lazım. Gümüşhane gelişmekte olan bir şehir. Şehrimize hizmet edebilmemiz için sandıkları doldurmamız lazım. Cumhurbaşkanımıza söz verdik, birincilik sancağını Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın Gümüşhanelilere ve Bayburtlulara ayrı bir muhabbeti var, inşallah o sancak zirvede duruyor. O sancağı Allah’ın izniyle hiç kimseye kaptırmak gibi bir niyetimiz yok. Yaklaşık 10 yıldır yaptığımız hizmetlerde hiç kimseyi ayırt etmedik. Hiç kimseyi sen şuralısın, sen buralısın veya senin görüşün şudur, senin görüşün budur gibi farklı bir muameleye tabi tutmadık. Kimseyi ayırmadık, ayrıştırmadık. Partisi, görüşü ne olursa olsun önemli olan Gümüşhaneli olması dedik. Biz diyoruz ki ustalık dönemimizde de yine kimseyi ayırmayacağız” diye konuştu.

Başkan Çimen, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Gümüşhaneli olmak ne demek? Vatanına, milletine, bayrağına bağlı olmak demek, dürüst olmak demek, çalışkan olmak demek, yalan söylememek demek. Biz böyle öğrendik. Bugüne kadar yaptığımız hizmetleri sizlerle beraber yaptık. Milletimizle beraber yaptık, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği güçle ve destekle yaptık. Milletvekilimizle beraber, AK Parti teşkilatımızla beraber, sizlerle beraber yeni dönemde yeni projelere imza atacağız. Bundan 2 gün önce Çay TV ‘de yaklaşık 10 tane proje açıkladık. 2014’de 41 proje açıkladık, 2019’da 29 proje açıkladık. Şimdi 10 proje. Bu ne demek oluyor? Demek ki projeler bayağı bitti… Yapılacak işler azaldı. Zaten diğer partilere de bakıyorum projeleri düşmüş 5’e, 10'a kadar düşmüş. Demek ki biz bayağı iyi işler yapmışız bu onu gösteriyor. Her evlenen çifte 30.000 TL yardım yapacağız. Yeni çiftlere düğün desteği. İnşallah çok değişik sosyal projelerimiz de olacak. Biliyorsunuz %50 indirimli su desteği ve %50 otobüs indirim destekleri vermiştik. Yeni dönem de bunun gibi sosyal desteklerimiz inşallah devam edecek. Yeni dönemde inşallah işsizliğe de çözüm bulacağız. Bu 10 yıl içerisinde yaklaşık 500 çalışanımız oldu. İnşallah yeni dönemde de gençlerimize iş imkanlarımız olacak. İstihdam ettiğimiz 500 kişiyi bin kişiye çıkartmanın çalışmalarını, nasıl olması gerektiğini planlamamız gerekecek.”

“Sefer bizden zafer Allah’tan” ifadelerini kullanan Başkan Çimen, “Yapacağımız bu işlerde sizlerin her zaman bize olan duasını ve muhabbetini ve desteğini biliyoruz, biz diyoruz ki Sizleri yüce Rabbime Allah’a emanet ediyorum ama kendimi de bu Ercan kardeşinizi de sizlere emanet ediyorum. Biz öyle bir belediyecilik yapacağız ki bunun yanında Torul Belediye başkanımızla beraber, Hüseyin Bey’le beraber ve bir olarak çalışıp Torul ve Gümüşhane arasında hiçbir fark bırakmayacağız. İnşallah Torul ve Gümüşhane yeni hedeflere hep beraber koşacak. Bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan ayınızın bereketli ve huzurlu geçmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Ramazan ayında yaptığınız tüm ibadetleri yüce Rabbim kabul etsin. Şimdiden 31 Mart zaferimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Buraya gelen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum” dedi. --Bülten--


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazıkbeli Yaylası ve 5 köyün yolu seçim hazırlıkları için erken açıldıÖnceki Haber

Kazıkbeli Yaylası ve 5 köyün yolu seçim...

Gümüşhane-Kürtün yolunda facia sürücünün dikkati sayesinde atlatıldıSonraki Haber

Gümüşhane-Kürtün yolunda facia sürücünün...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar