Gümüşhane

Demokrat Parti Şiran’da adaylarını tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demokrat Parti Şiran’da adaylarını tanıttı
Abone ol
Demokrat Parti, Şiran ilçesindeki programla Belediye Başkan adayı Abdulbaki Kara ile İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyesi adaylarını tanıttı, seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Demokrat Parti Gümüşhane İl Başkanı Şerif Akıntürk’ün açılış konuşmasını gerçekleştirdiği programda Demokrat Parti Şiran Belediye Başkan Adayı Abdulbaki Kara da yaptığı konuşmada projelerini anlattı. 
Turizm, eğitim ve istihdam temeline dayandırdığı projelerini tek tek anlatan ve her projesinin hazırlanış sebebi ile hikâyesini açıklayan Abdulbaki Kara oluşturmayı hedefledikleri turizm destinasyonları ile ilçede yeni gelir kaynakları elde edeceklerini vurguladı. 

İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik farklı farklı projeler açıklayan Kara, eğitime her fırsatta destek olacaklarını dile getirdi. İlçenin en büyük ve acil sorununun istihdam olduğunu vurgulayan Abdulbaki Kara açıkladığı tekstilkent, su fabrikası ve birçok farklı proje ile ilçede büyük bir istihdam sağlayacaklarını ifade etti. 

Kara açıkladığı projeleri ile beğeni toplarken programın devamında Demokrat Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ve Şiran Belediye Meclisi Üyesi Adayları tek tek sahneye davet edilerek tanıtıldı. 

Adaylarının tanıtımının ardından sahnede kesilen kurdele ile Demokrat Parti Şiran Seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleşti. 

İşte Demokrat Parti Şiran Aday Listesi:

Şiran Belediye Başkan Adayı: Abdulbaki Kara (Yerel Yönetimler Yüksek Lisans Mezunu-İşletmeci)
Şiran İl Genel Meclisi Üyesi Adayları: Bünyami Yaşar: Esnaf, Serhat Paçacı: Esnaf
Şiran Belediye Meclis Üyesi Adayları: Kontenjan Adayı: Onur Görkem Yılmaz (İnşaat Mühendisi), Furkan TOYGUN (İnşaat Mühendisi), Ebubekir KARABIÇAK (Dış Ticaret Uzmanı), Burhan Şahin (Esnaf), Tufan Kalaycı (Esnaf), Bayram Özel (İktisatçı), Süleyman Demir (esnaf), Özcan Taştan (Esnaf) Serkan Kaya (Esnaf)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serdar Tuncer’den Gümüşhane’de “Aşık olan neylesin” söyleşisiÖnceki Haber

Serdar Tuncer’den Gümüşhane’de “Aşık ola...

Gümüşhane’de üreticilere 65 adet süt sağım makinesi dağıtıldıSonraki Haber

Gümüşhane’de üreticilere 65 adet süt sağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar