Gümüşhane

Dumlupınar Ortaokulu yenilgisiz Türkiye finallerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dumlupınar Ortaokulu yenilgisiz Türkiye finallerinde
Abone ol
Gümüşhane Dumlupınar Ortaokulu, Ordu’da düzenlenen futsal yarı final müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek namağlup bir şekilde Türkiye finallerine yükseldi.

Okul Sporları faaliyet programında kapsamında Futsal Yıldız Erkekler kategorisinde mücadele eden Dumlupınar Ortaokulu takımı il yarışmalarında, bölge yarışmalarında ve son olarak da Ordu'da yapılan yarıfinal müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek namağlup bir şekilde adını Türkiye finallerine yazdırdı.

Gümüşhane şampiyonluğunun ardından Erzincan’da düzenlenen grup maçlarında Malatya’yı 9-0, Erzincan’ı 7-2, Tunceli’yi 3-0 yenerek bölge şampiyonu olarak Yarı Finallere katılmaya hak kazanan Dumlupınar Ortaokulu, Türkiye Futsal Yarı Finallerinde ise grup maçlarında Konya’yı 5-4, Sivas’ı 4-2, İstanbul’u 6’2 yenerek yarı finaller gruplarından lider çıkarak Türkiye Finalleri için diğer grubun ikincisiyle play off oynadı.

Play off maçında Samsun’u 7-1 yenerek Türkiye Yarı Final şampiyonu olan Dumlupınar Ortaokulu Futsal Takımı 8-18 Haziran’da Mardin’de düzenlenecek Türkiye Finallerine katılacak 8 takımdan biri oldu.

Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Aydın önderliğinde 4 yıldır düzenli olarak çalışarak bu başarıyı elde eden Dumlupınar Ortaokulu Futsal Takımı başarının tesadüf olmadığının en güzel örneğini sergiledi.

Okul yönetimi, 8-12 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Finallerinde Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil edip kupayı şehre getirmeyi amaçladıklarını belirtirken Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Aydın ise yarı finallerin şampiyonu olan sporcularını tebrik ederek, “Mardin’de ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz inşallah. Bu süreçte bizlere sürekli destek olan okul müdürümüz Şükrü Kara’ya, müdür yardımcılarımız Kerim Özkök ve Naim Öztürk’e, ayrıca bizimle Ordu’ya gelerek bize destek olan Caner Araç hocama, tüm öğretmen arkadaşlarımıza, bize destek olan herkese ve bu takımda emeği olan İsa Aslan müdürüme teşekkürler. Çok şükür hakkımız olan şampiyonlukları Allah nasip etti. Şimdi hedef Türkiye Şampiyonluğu” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İslamoğlu'ndan Sosyal Güvenlik Haftası mesajıÖnceki Haber

İslamoğlu'ndan Sosyal Güvenlik Haftası m...

Baharla birlikte doğaya akın ettilerSonraki Haber

Baharla birlikte doğaya akın ettiler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar