Gümüşhane

Erdoğdu: Reis’e güç, adayına oy ver!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğdu: Reis’e güç, adayına oy ver!
Abone ol
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, mutlu bir Gümüşhane için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi AK Parti’ye oy istedi.

20 yıllık eser siyasetini 14 Mayıs seçimlerinde rekor oyla taçlandırmak isteyen AK Parti, Gümüşhane’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rekor oy beklerken, Erdoğan’ın güçlü liderliği için partisi AK Parti’nin adaylarını da rekor oyla seçtirmek istiyor.

Seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi yeni yüzyılda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak bir lider olduğunu söyledi.

Böyle bir liderin 100 yılda bir geleceğine işaret eden Erdoğdu, Türk Milleti’nin bu ışığı görerek 20 yılı aşkın süredir iktidarı ve yetkiyi Erdoğan ve onun kadrolarına verdiğine dikkati çekti.

“Umut AK Parti’dir”

Erdoğdu, gelinen süreçte Erdoğan’ın başarılarının en önemli unsurunun kendi kadroları ve partisiyle tek başına iktidar olduğuna dikkati çekerek şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı milletimiz kendi partisiyle iktidara taşıdı ve bu iktidar millete hizmet yolunda büyük nimetlerin kapısını açtı. Kendi kadrolarınıza hükmetmek her zaman daha kolay. O nedenle Cumhurbaşkanımızı seçerken onun daha başarılı işler yapması için yine onun aday gösterdiği, onun işaret ettiği ve onun beraber çalışmak istediği kişilere yönelmek gerekiyor. Biz gönlü Cumhurbaşkanımızla olan her bir seçmenden Reis’imizi güçlü kılmak için bir oy Cumhurbaşkanımıza, diğer oyunu ise onun partisine, onun adaylarına ve onun hizmetlerinin karşılığı olarak yine onun partisi olan AK Parti’ye vermelerini istiyorum. Samimiyet, vefa ve gönül dilimiz bunu söyler ve gönüldaşlarımızdan da bunu bekleriz.”

Gümüşhane’nin her dönem aldığı hizmetleri takdir etmeyi bilmiş, gereğini yapmış ve vefasını göstermiş bir şehir olduğunu anımsatan Erdoğdu, şöyle devam etti: “Gümüşhaneli yine istikametini AK Parti’den yana kullanacaktır. Çünkü umut AK Parti’dir. Biz insanımızın sağduyusu ve samimiyetlerine güveniyor ve o nedenle diyoruz ki REİS’imiz güçlü olsun istiyorsanız “ADAY” larını, yani AK Parti’yi destekleyin. Milletimizin ferasetine güveniyor ve ilimizde yürüttüğümüz çalışmalarda rekor oyu Cumhurbaşkanımıza ve yine onun partisi AK Parti’ye bekliyor, Türkiye’de Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’ye en yüksek desteği veren ilk 3 ilden birisi olacağımıza inanıyoruz.”

Eren Bülbül ile Necmettin öğretmeni unutmadan sandığa gidin!

Erdoğdu, siyasetin doğasında rekabet olduğunu ancak bazı gerçeklerin dillendirilmesi gerektiğini ifade ederek, kendisini Millet İttifakı olarak tanımlayan partilerin yaptıklarıyla milletten çok zilletten yana tavır sergilediğini savundu.

HDP’nin 6’lı masanın altından üstüne çıktığını ve milletin gerçeği gördüğünü dile getiren Erdoğdu, “Şehitlerimizin kanı ellerinde olan PKK’nın siyasi sözcüsü gibi davranan HDP’nin önce destek sonra ayar verdiği bir kumar masasından bu millete hayır gelmez. Biz Eren Bülbüller ile Ferhat başçavuşlar, Aybüke ve Necmettin öğretmenlerle beraberiz. Onlar PKK ve türevlerinden medet umma peşinde. Millet, zilletin farkında ve gerçeği görüyor. Bu seçim işte böyle bir derin ayrımı ifade ediyor. O nedenle Gümüşhaneli hemşerilerimiz sandık başında oyunu kullanırken Eren Bülbül ile Ferhat başçavuş’u, Aybüke öğretmeni ve hemşerimiz Necmettin öğretmeni aklından çıkarmasın. Gerisi vicdan ehli milletimizin takdiridir” dedi.

“Kurtla bölüşüp kuzuyla ağlaşanlara, Avrupa’nın kapısında tefecilerden para dilenenlere değil, ülkesine kendi insanına ve medeniyetine güvenen gücünü milletten alan öz güven sahibi bir iktidara yol verin.” İfadelerini kullanan Erdoğdu, sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni yüzyılı Türkiye’ye armağan edelim. Gençlerimize müreffeh bir ülke bırakmak için büyüttüğümüz çınarın serpilmesine destek olalım. TOGG, TCG Anadolu, Bayraktar İHA, SİHA, Akıncı TİHA ve Kızılelma gibi kazanımlarımızı örseletmeyelim. Herkesin kazanması için, ülkemizin bir bütün olarak geleceğe güvenle bakabilmesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partisi AK Parti’de buluşalım. Çünkü ülkemiz, şehrimiz, insanımız ve geleceğimiz için doğrusu dün olduğu gibi bugün de AK Parti.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çimen’den Belediye işçi ve memurlarına müjdeÖnceki Haber

Başkan Çimen’den Belediye işçi ve memurl...

Fikri Işık Gümüşhane deSonraki Haber

Fikri Işık Gümüşhane de

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar