Gümüşhane

Gümüş, Kenetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüş, Kenetlendi
Abone ol
Orduspor Galibiyetiyle Kümede Kalma Yolunda Büyük Avantaj Sağlayan Temsilcimiz Edirnespor Önünde Kritik Sınavına Çıkacak

TFF 3.lig 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor grubun son haftasında Edirnespor ile deplasmanda karşılacak. Temsilcimiz sahadan puan veya puanlar alması durumunda kümede kalacak.

Kırmızı beyazlı temsilcimiz grubunda geride bıraktığı 33 haftada 8 galibiyet, 14 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz rakip ağlara 36 gol atarken, kalesinde gördüğü 35 gole engel olmadı. Temsilcimiz elde ettiği 38 puan ile ligin 13.basamağında yer alıyor.  En yakın rakipleri 14.basamaktaki Çankaya FK 38 puan, 15.basamaktaki Mardin Büyükşehir Belediyespor ise 37 puanı bulunuyor.  Sırasıyla 16,17 ve 18.sırada takımlar Modafen, Karabükspor ile Ceyhanspor’un ise küme düşmeleri matematiksel olarak kesinleşti. 3.grupta küme düşecek son takım ise hafta sonu oynayacak olan müsabakalar ile belli olacak.

GÜMÜŞ’E 1 PUAN YETİYOR

Temsilcimiz Gümüşhanespor, mücadele ettiği 3.grupta kümede kalma yolunda son kritik sınavına Edirnespor deplasmanında çıkacak. Temsilcimiz Edirnespor deplasmanından puan çıkaramadığı takdirde rakiplerinin sonuçlarını bekleyecek. Mardin Büyükşehir Belediyespor ile Çankaya FK arasındaki geçecek olan müsabakadan çıkacak sonuç küme düşecek takımı belirleyecek. Cumartesi günü oynanacak müsabakalar ile takımların kaderleri belirlenecek. Temsilcimiz Gümüşhanespor Edirnespor deplasmanında bir puan elde etmesi halinde rakiplerini beklemeden kümede kalmayı garantilemiş olacak. Olası bir mağlubiyette ise Mardin ile Çankaya arasındaki mücadeleden iki takımdan bir tanesinin sahadan mağlubiyet ile ayrılmasını bekleyecek.  Gümüşhanespor, Edirnespor müsabakasında olası bir mağlubiyette alması durumunda, Mardin ile Çankaya beraberlik kalması durumunda ise Gümüşhanespor küme düşecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kelkit’te 21 Yaşında ki Üniversite Öğrencisi İntihar EttiÖnceki Haber

Kelkit’te 21 Yaşında ki Üniversite Öğren...

BİNNAZ ABİŞ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Sonraki Haber

BİNNAZ ABİŞ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar