Gümüşhane

“Her seferinde heybemiz doldurduk, geldik”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Her seferinde heybemiz doldurduk, geldik”
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, bugüne kadar “Bizim için esas olan hizmettir” şiarıyla çalıştıklarını belirterek halka hizmet yolunda çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Kentte görev yapan gazetecilerle Hüseyin Nihal Atsız Kültür evinde bir araya gelerek yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Çimen, daha sonra çalışmaları görmek üzere gazetecileri bu alanlara götürdü.

GÜMSAŞ Yaşam Evleri, Bağlarbaşı Sanayi Sitesi ve Süleymaniye Mahallesinde gazetecilere yatırım turu attıran Başkan Çimen, “Bu millete hizmet etmek bir ayrıcalıktır, şereftir, onurdur. Allah herkese bunu nasip etmez, bizlere nasip etti” dedi.

Geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunduğunu aktaran Başkan Çimen, “10 yıldır her Ankara ziyaretimde heybemizi doldurduk, getirdik. Gittiğimiz her kapıdan da muhakkak bir şey aldık ve şehrimize getirdik. Cumhurbaşkanımızın Gümüşhane ziyaretlerinden sonra da üç aydır yine Ankara'ya gidip geliyoruz. Bakanlıklarla görüşmelerimiz devam ediyor. İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Turizm Bakanlığı, TOKİ gibi yatırımcı kuruluşlarla, yatırımcı Bakanlıklarla çalışmalarımız var” diye konuştu.

Son Ankara ziyaretinde vahşi depolama alanının rehabilitasyonu için 8 milyon liralık bir kaynak daha temin ettiklerini, Belediye’ye bir vidanjör daha kazandırmak için girişimlerde bulunduklarını anlatan Başkan Çimen, şehre yapılan hizmetlerin aleni olarak görüldüğünü vurguladı.

Konuşmasında Bahçecik barajı ve isale hattı hakkında bilgiler veren Başkan Çimen, “Baraj bitti, 29 kilometrelik isale hattının üçte biri tamamlandı. Arıtma yüzde 70'lere geldi. İnşallah seneye musluklarımızdan o berrak suyu akıtacağız. Karaer Mahallesi'nde yapılacak 5 bin tonluk depoyu 10 bine çıkardık. Şehrin bir 50 yılını düşünerek. Karşıyaka'da hiç yokken buraya da 5 bin tonluk bir depo yapılıyor. Bunlar hep Gümüşhane Belediyesinin yüklendiği maliyetler. Bu şehrin bir 50 yılını nasıl kurtarabiliriz konusunu planlıyoruz. Hepsi takibimizde. İl başkanlığımızdan belediye başkanlığımıza kadar Bahçecik Barajı sona geliyor. Kıskananlar çatlasın diyorum. Allah bize nasip ediyor. Niyet halis oldu mu sonu da hayır oluyor” ifadelerini kullandı.

Karşıyaka mahallesinde yeni oluşturdukları spor ve sosyal yaşam alanı projesinin de sona yüzde 99 seviyesine geldiğini ve açılışının Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından yapılacağını ifade eden Başkan Çimen, “Işıklandırmasıyla, altyapısıyla, çevre düzenlemesiyle, başka illeri kıskandıracak şekilde tamamladık. Kimsenin hainlik etmesine gerek yok. Orada bir emek var. Şehrimizin fiziki şartları bizi çok zorluyor, çok yoruyor. Hem maliyetler açısından hem hizmetin daha hızlı gelmesinde fiziki şartlar bizi zorluyor. Gençlik ve Spor Bakanımızı yakın bir zamanda gelecek. Açılışını hep beraber yapacağız. Mahallelerimizde ihtiyaç gördüğümüz her noktada Gümüşhane Belediyesi koşuyor, koşmaya devam ediyor. Son 10 yıldır belki bu şehirde en çok çalışan, koşan kurum Gümüşhane Belediyesidir” dedi.

Yaklaşık 10 yıllık görev süresince dönüp arkaya baktıklarını nokta kadar kara lekeleri olmadığını, açık ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla yapılan işleri eksik yapmamaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Çimen, “Macera parkımız, otogar alanı, seyrangah ve teleferik alanımız var. Buraya çok kapsamlı bir alan yapmayı planlıyorum. Orada 70 bin metrekare alanının şu anda 20 bin metrekaresi hazır. Allah'ıma şükürler olsun ki bize bu fırsatı verdi. Biz yaptık. İnsanımıza, milletimize güvenerek bu hizmetleri tamamladık” diye konuştu.

Başkan Çimen, önümüzdeki günlerde ikametgahı Gümüşhane’de olanlara su ve ulaşım noktasında bazı çalışmalar yapacaklarını da hatırlattıktan sonra gazetecilerle birlikte çalışma yapılan alanları gezdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çimen adaylığını açıkladıÖnceki Haber

Başkan Çimen adaylığını açıkladı

Türk Polisinin Türk Bayrağı hassasiyeti yürekleri ısıttıSonraki Haber

Türk Polisinin Türk Bayrağı hassasiyeti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar