Gümüşhane

Huawei MateBook D 14 AMD Satışa sunuldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Huawei MateBook D 14 AMD Satışa sunuldu!
Abone ol
Yeni 14 inçlik HUAWEI dizüstü bilgisayar, HUAWEI Share özelliği ile okul ve iş ihtiyaçları için dizayn edilmiş, kullanıcıların ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılayan bir laptop.

HUAWEI "FullView" adını verdiği ekran teknolojisini ultra ince çerçeve tasarımıyla kullanıcılara sunuyor. Yalnızca 4,8 mm kalınlığında ultra ince çerçeve ekranıyla MateBook 14, %84 ekran / gövde oranı sağlıyor. Daha ince çerçevesi ve gömme kamerası sayesinde HUAWEI MateBook D 14, 322,5 x 214,8 x 15,9 mm boyutları ile birlikte geliyor.Parlama önleyici 14 inç 16:9 IPS panel ile birlikte gelen HUAWEI Matebook D 14, aynı zamanda Full HD (1920 × 1080) çözünürlük ve 178 dereceye kadar ulaşabilne gövde açıklığı sayesinde kullanıcıların beklentilerini karşılamış durumda. HUAWEI MateBook D 14'ün bir başka özelliği ise bünyesinde daha iyi göz koruması sağlayan, TÜV Rheinland sertifikalı, düşük mavi ışık emisyonuna sahip bir panel barındırması.Bu noktada HUAWEI MateBook D 14, yüksek düzeyde performans sağlayabilen AMD Ryzen işlemcileri kullanıyor. AMD Ryzen işlemcilerin güçlü bir şekilde çalışabilmesi için yüksek performanslı belleklere ihtiyaç duyulmakta. Bu yüzden HUAWEI MateBook D 14'DE 8 GB çift kanallı DDR4 bellek kullanılmış. Depolama tarafında ise SSD ve SSD + HDD seçeneklerini sunarak kullanıcıların ihtiyacı kadar depolama alanı seçmesini sağlıyor. HUAWEI MateBook D 14, soğutma ve pil ömrü bakımından yüksek özellikler barındırıyor. Ürünü güçlü bir şekilde soğutmak için HUAWEI Shark Fin Fan 2.0 gelişmiş soğutma sisteminin en yeni sürümünü kullanıyor. Bu sayede cihazın soğutma ve güç verimliliği artırılıyor.HUAWEI MateBook D 14 yüksek kapasiteli piliyle, tek bir şarjla 9.5 saate kadar video izlemeyi mümkün kılarak üstün pil özelliklerini ortaya koyuyor. Bu pil kullanıcıları endişelendirmeden laptoplarını özgürce kullanmasını sağlıyor. HUAWEI MateBook D 14, 65W USB-C şarj cihazı ile birlikte geliyor. Burada şunu belirtmek isterim ki, cihazda USB-C teknolojisi kullanımı sayesinde cihaz önceki modellere göre daha hızlı şarj olabiliyor. Bu durum kullanıcıların beğendiği özellikler arasında. Ayrıca cihaz şarjda iken ısısını korumak amacıyla fazla belirlenen ısı düzeyine ulaştığında şarj almayı keserek kullanıcılara güvenli bir kullanım imkanı sunuyor.Yeni HUAWEI MateBook D Serisi, yeni bir Huawei Share özellik seti sunuyor. Bu yeni özelliklerle, HUAWEI MateBook ve akıllı telefonlarla hızlıca iletişim kurabilen arayüz sayesinde kolayca dosya aktarımı yapılabiliyor.

HUAWEİ MateBook D 14, Mistik Gümüş rengi ile 4,999 TL fiyat etiketi ile kullanıcılarla buluşacak. Ayrı bir kampanya olarak Huawei Online Mağazası üzerinden yapılacak alışverişlerde ise, MateBook D 14 satın alan kullanıcılar 1 TL farkla Huawei FreeBuds 3 sahibi de olabiliyorlar.

Kaynak: www.technopat.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dağ Keçileri Yollara Kadar İndiÖnceki Haber

Dağ Keçileri Yollara Kadar İndi

Gümüşhane’de bir köy daha karantinaya alındıSonraki Haber

Gümüşhane’de bir köy daha karantinaya al...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar