Gümüşhane

HUAWEI Watch GT 4 Özellikleri ve Fiyatı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HUAWEI Watch GT 4 Özellikleri ve Fiyatı!
Abone ol
HUAWEI, yeni tasarım dilini yansıttığı akıllı saat serisi Watch GT 4’ü geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Peki yeni HUAWEI Watch GT 4 özellikleri ve fiyatı ile ne sunuyor?

HUAWEI Watch GT 4 Özellikleri

HUAWEI, yeni akıllı saat modellerinde baştan aşağı yenilenmiş bir tasarım diline imza atıyor. Saatin 46mm versiyonu daha çok erkek kullanıcılara özel tasarımlar sunarken, 41mm versiyonu kadın kullanıcılar için daha zarif seçenekler içeriyor.

Safir cam, paslanmaz çelik kasa, el üretimi fırçalanmış (46mm) ve özel işçilikle parlatılan kasa tasarımı (41mm) da yine tasarım detayları arasında yer alıyor. Ek olarak yeşil modelde dönüştürülmüş materyaller ile üretilen kordon ve çift renkli GMT tasarım bezel bulunuyor.

İşletim sisteminin arayüzü ve kadran tarafındaysa kullanım senaryosuna göre özelleştirilebilen Watchface seçenekleri dikkat çekiyor. Yine aynı şekilde her zaman açık ekran özelliğini de özelleştirebileceğiniz seçeneklere erişebilirsiniz.

HarmonyOS işletim sistemi akıllı saatlerinde de kullanılıyor. İşletim sisteminin son sürümü olan HarmonyOS 4.0 ile gelen akıllı saatler cihazlar arasında tutarlı etkileşim deneyimi vadediyor. Ayrıca saatler yalnızca HUAWEI cihazlarla değil, Android ve iOS telefonlarla çalışabiliyor.

Ekran

Yeni akıllı saatler AMOLED panel kullanan ekranlara sahip. 46mm modeli boyutundan dolayı 1.43 inç bir panele sahipken, 41mm modeli 1.32 inç bir panel ile geliyor. Çözünürlük de 466×466 olacak şekilde ortak belirlenmiş. Ancak piksel yoğunluğu 326’ya 352 olacak şekilde 41mm modelinde daha yüksek.

Huawei Watch GT4 41mm

Batarya ve Şarj

Akıllı saatler için önemli detaylardan biri kullanım ömürleri. 46mm sürümler 14 güne kadar pil ömrü vadederken bu süre 41mm sürümde 7 gün olarak belirtilmiş. Bu değerler tabii ki sade kullanımlar için geçerli. Saatleri aktif olarak kullandığınızda ise HUAWEI bu değerlerin 8 ve 4 güne düştüğünü belirtiyor.

AMOLED ekran tercih eden HUAWEI, bu panelin nimetlerinden de faydalanmayı unutmamış. Her iki sürümde de Always On Display yani her zaman açık ekran desteği sunan şirket, bu özellikler aktifken batarya süresinin 46mm sürümde 4 gün, 41mm sürümde 2 güne düşebileceğini eklemiş.

Pil sürelerinden bahsetmişken şarj sürelerini de es geçmeyelim. HUAWEI Watch GT 4 modelleri 5V-9V DC/2A şarj cihazı ile geliyor ve %30 daha hızlı kablosuz şarj ve ters şarj desteği sunuyor.

Dayanıklılık

HUAWEI, dayanıklılık tarafında da kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak hamleler atmış. Kullanıcılar saatlerinin her ortam ve koşulda dayanıklı olmasını ve problem çıkartmadan çalışmasını bekliyor. HUAWEI de bu sebeple cihazları 30 metre tuzlu ve tatlı suya serbest dalış yapabilecek dayanıklılıkta geliştirmiş.

Cihazlarda yer alan koruma özellikleri ile birlikte kullanıcılar hem denize hem de havuza saatleri kollarındayken girebilecek.

Spor ve Sağlık Özellikleri

HUAWEI Watch GT 4 modelleri spor ve sağlık noktasında şirketin en son teknolojilerini kullanıyor. Buna geliştirilmiş TruSeen 5.5 de dahil. Ayrıca kullanıcılar aktif olarak EKG ölçümü, SpO2, nabız, stres ve uyku izleme gibi özellikleri kullanabiliyor. Buna ek olarak SpO2 ölçümü artık %30 daha hızlı hale gelmiş. Uyku analizi de artık çok daha detaylı ve nefes kalitesi ile ekstra detaylar içeriyor.

HUAWEI Watch GT 4

Yeni akıllı saatler artık 15’i profesyonel, 100’den fazla egzersiz modu da içeriyor. Buna ek olarak çift kanallı lokasyon takibiyle çok daha yüksek konum ve rota doğruluğu sunuluyor.

Son olarak kadınlar için gelişmiş döngü takibi özelliği ve yumurtlama dönemi tahmin ve yönetimi ve kalori alım takibi ile kilo verme ve fit kalma için saat ve uygulama üzerinden kapsamlı yönetim özelliklerini kullanabileceğinizi de belirtelim.

HUAWEI Watch GT 4 Fiyatı

HUAWEI’nin yeni akıllı saat serisinde yer alan modeller 6.999 TL’den 9.999 TL’ye uzanan seçeneklere sahip.

Kaynak:Technopat


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oppo A18 Tanıtıldı, İşte Özellikleri!Önceki Haber

Oppo A18 Tanıtıldı, İşte Özellikleri!

HUAWEI WATCH GT 4 Serisi, Türkiye’de Satışa SunulduSonraki Haber

HUAWEI WATCH GT 4 Serisi, Türkiye’de Sat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar