Gümüşhane

Kelkit’te Bayrak Krizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kelkit’te Bayrak Krizi
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Gümüşhane Milletvekili adayı Ziya Nas, Kelkit’te partisinin bayraklarının toplandığını iddia ederek zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane Milletvekili adayı Ziya Nas sosyal medya hesabından iddialı açıklamalarda bulundu. Nas, Gümüşhane' nin Kelkit ilçesinde yapılan şikayet üzerine, seçim kurulunun gece saatlerinde Yeniden Refah Parti’sinin bayraklarını toplattığını belirtti.
Nas,

“Şimdi Seçim Kuruluna soruyorum; köyler dahil olmak üzere Gümüşhane' nin her yeri bayrak kaplanmışken, bunlara ses çıkarmıyorsunuz fakat Kelkit' te Yeniden Refah Partisinin bayraklarını neden topluyorsunuz ? Kelkit' te kanunlar geçerli de diğer ilçeler de geçersiz mi? Pazartesi günü, yani yarın Seçim Kurulunu ziyaret edip hem sözlü hem de yazılı şikayette bulunacağım. Şayet bayraklar toplatılamaz ise Seçim Kurulu hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Eğer Seçim Kurulu bayrak asılacak yerleri belirledi fakat bunun dışında asılan bayraklar usulsüz ve kanunsuz ise, bu durum sadece Kelkit ilçesinde Yeniden Refah Partisine uygulanamaz” diye konuştu.
Halkın gönlüne giremeyenler, bayrak yarışı ile sandıktan çıkacaklarını düşündüklerini belirten Nas, “Bu arkadaşların bilmeleri gereken bir hususu hatırlatmak isterim. Parayla, tehditle, işsiz gençlere iş sözü vermekle ve olmayan vaatlerde bulunarak, bu asil milletin kalbinde ki Erbakan sevgisini asla silemeyeceksiniz! Biz sizler gibi bayramdan bayrama bir mesajla ya da seçimden seçime halkımızı ziyaret etmiyoruz. Biz geçim zamanında halkımızla beraberiz. Halkımızın vereceği karara küsmeyiz, kırılmayız baş üstüne deriz ve yeniden hizmete devam ederiz. Bu Milli Görüşün şiarıdır. Erbakan Hocamızla başlamıştır, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile de devam etmektedir” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Honor CEO’su: “iOS’tan Daha İyi Bir İşletim Sistemi Geliştireceğiz”Önceki Haber

Honor CEO’su: “iOS’tan Daha İyi Bir İşle...

Voleybol yarı final müsabakaları Gümüşhane’deSonraki Haber

Voleybol yarı final müsabakaları Gümüşha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar