Gümüşhane

OnePlus 9 Özellikleri Doğrulandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OnePlus 9 Özellikleri Doğrulandı
Abone ol
Mart ayında tanıtılacağı ön görülen OnePlus 9’un kilit özellikleri ortaya çıktı.

OnePlus 9 özellikleri ile ilgili yeni sızıntılar gelmeye devam ediliyor. Daha önceden yapılan sızıntılarla birlikte tasarımı ve bazı özellikleri ortaya çıkan modelin, bugün ise önemli teknik özellikleri AIDA64 uygulaması üzerinde listelendi.

AIDA64 üzerinde listelenen telefonun FHD+ çözünürlüklü 6.55 inçlik bir ekrana sahip olduğu belirtiyor. LTPO OLED ekran paneliyle beraber geleceği ifade edilen telefonun aynı zamanda 120Hz‘lik ekran yenileme hızına da ev sahipliği yapacağı paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

OnePlus 9 özellikleri

OnePlus 9 özellikleri

Gücünü ise Snapdragon 888 işlemcisinden alacağı söylenen telefonun, 8 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesiyle beraber geleceği de ifade ediliyor. Bunun yanı sıra serinin Pro modelinin ise 12 GB RAM’a ve 256 GB’lık dahili hafıza seçeneğine sahip olması bekleniyor.

Kamera kısmındaysa herhangi bir detaylı bilgiye yer verilmiyor. Ancak paylaşılan rapora göre serinin yeni modelinin OIS destekli 48 MP‘lik bir ana kameraya sahip olacağı söyleniyor. Henüz net bir bilgi paylaşılmamasına rağmen cihazın arka tarafındaysa üçlü arka kamera kurulumuna yer verileceği tahmin ediliyor. Bununla birlikte yakın zaman içerisinde duyurulacağı tahmin edilen cihazın 16 MP‘lik bir selfie kamerasıyla birlikte geleceğini de görmekteyiz.

OnePlus 9 özellikleri

OnePlus 9 özellikleri

Aynı zamanda yayınlanan raporda cihazın batarya ve hızlı şarj özellikleriyle ilgili bazı bilgilere de yer veriliyor. Bu kısımdaysa yeni OnePlus modelinin 65W hızlı şarj destekli 4.500 mAh büyüklüğündeki bir bataryayla besleneceğinde altı özellikle çiziliyor.

Şimdilik, OnePlus 9 serisinin ne zaman tanıtılacağı ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat şirkete yakın kaynaklar yeni nesil modellerin Mart ayı içerisinde tanıtılacağını ön görüyorlar.

Kaynak:Technopat

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİR ASIRDIR BEKLENEN MÜJDEÖnceki Haber

BİR ASIRDIR BEKLENEN MÜJDE

HASAN KARABULUT HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Sonraki Haber

HASAN KARABULUT HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMU...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar