Gümüşhane

Yeryüzünün kutlu emanetleri iftar sofrasında buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeryüzünün kutlu emanetleri iftar sofrasında buluştu
Abone ol
Gümüşhane Ay Kadın Derneği, yeryüzünün kutlu emanetleri, kıymetlileri olan yetim ve öksüz çocuklar ile aileleri için iftar programı düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda 50’ye yakın çocuk ağırlanırken iftar yemeğinden sonra Karagöz-Hacivat ve palyaço gösterileri yapıldı ve çocuklara hediyeler takdim edildi.

Ramazan ayının manevi havasında gerçekleştirilen programa katılarak bir konuşma gerçekleştiren Vali Yardımcısı Bahar Kaya, Ramazan ayının milletin özünde var olan paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma duygularını ön plana çıkardığını belirterek, “Bu güzel Ramazan akşamında çocuklarımızın gözlerinin parlamasına vesile olan Ay-Kadın Derneği Başkanı Dilek hanım ve tüm dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberlik içerisinde daha nice Ramazanlara kavuşmayı nasip etsin. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Gümüşhane Aileyi, Yetimleri, Kadınları, Engellileri ve Yaşlıları Destekleme Derneği (Ay-Kadın) Başkanı Dilek Dokmak ise konuşmasında insanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve kalp birliğinin perçinlenmesine vesile olan Ramazan ayının sahip olunan nimetlere şükredilmesi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini hatırlattığını belirterek, “Ramazan ayı hatırlamanın, yardım etmenin, dua etmenin ayı olduğu için kutlu ve bereketlidir. Bizler de burada sıcak samimi bir ortam içerişinde sizlerle Ramazanın feyzini ortak olarak birkaç lokma paylaşıp kardeşliğimizi pekiştirmeyi arzuladık. Siz buradaki kıymetli ailelerimizin, annelerin en büyük çabası çocukları ailelerine, vatana ve millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek, hayatta başarılı olduklarını görmek ve emeklerinin karşılığım almaları amaçlanın en kutsallarından biri olmalıdır. Çünkü bu çocuklar inşallah gelecekte Türkiye'nin yöneticileri, devlet adamları ve önemli makamlara gelmiş insanları olacaklar. Bu sebeple bizlere düşen değerlilerimiz olan evlatlarımızın elinden sımsıkı tutmaktır. Bu güzel akşamımızda özel iftarımızda sizlerle birlikte olmaktan ve büyük bir aile gibi bir bayram sevinci içerisinde aynı masada oturmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Kaynağı: Damla ATMACA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Kara’dan teşekkür ve yeni dönem mesajıÖnceki Haber

Kara’dan teşekkür ve yeni dönem mesajı

Gümüşhane’de sol ön ayağı kopmuş ‘Topal Ayı’ görüntülendiSonraki Haber

Gümüşhane’de sol ön ayağı kopmuş ‘Topal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar